Overslaan naar inhoud

How to Watch 2021 Oscars Live Online Without Cable

You can stream the The 2022 Oscars with a live TV streaming service. No cable or satellite TV subscription needed.

Watch 2021 Oscars

Apr
25

2021 Oscars

We recommend fuboTV for most viewers.
You'll be able to watch 2021 Oscars and 27 of the Top 35 Cable channels.

★ Best Choice
fuboTV
fubo
US$ 64,99 / mo.
Gratis proefperiode van 7 dagen
US$ 64,99 / maand
Gratis proefperiode van 7 dagen
fubo.tv
ABC
-
A&E
AMC
BET
Bravo
-
Cartoon Network
-
CNN
Comedy Central
Discovery
Disney Channel
Disney Junior
E!
ESPN
Food Network
Fox News
Freeform
FX
FXX
Hallmark Channel
HGTV
-
History
Investigation Discovery
-
Lifetime
MSNBC
MTV
Nickelodeon
Paramount Network
Syfy
-
TBS
TLC
-
TNT
Travel Channel
-
truTV
USA Network
VH1
WE tv
DTV STREAMfuboTVHuluPhiloSling TVYouTube
AanmeldenGratis proefperiodeSign UpGratis proefperiodeGratis proefperiodeAanmelden
US$ 69,99US$ 64,99US$ 69,99US$ 25US$ 35US$ 35US$ 64,99
ABC---

Oscar Nominations

Best Picture

 • Mank

  13 november 2020

  Hollywood in de jaren 30 van de vorige eeuw, gezien door de ogen van de vlijmscherpe sociaal criticus en alcoholische scriptschrijver Herman J. Mankiewicz (Gary Oldman), terwijl hij zich haast om het script van ‘Citizen Kane’ voor Orson Welles (Tom Burke) af te maken.

 • Nomadland

  4 december 2020

  Fern is een vrouw van in de 60 die alles kwijt is geraakt sinds de kredietcrisis. Ze vat een reis aan door het Amerikaanse westen dat aan het veranderen is. Hierbij meet Fern zich de levensstijl aan van een moderne nomade en reist ze per busje.

 • Judas and the Black Messiah

  12 februari 2021

  In 1968 wordt de jonge, charismatische activist Fred Hampton voorzitter van de afdeling Illinois van de Black Panther Party, een partij die een eind wil maken aan het politiegeweld en de moord op zwarten en strijdt voor vrijheid en zelfbepaling binnen de zwarte gemeenschap. Hampton inspireert een hele generatie om in actie te komen tegen onderdrukking, waardoor hij door de regering, de FBI en de politie van Chicago als een bedreiging wordt gezien. De autoriteiten willen de revolutie de kop indrukken en gebruiken vervolgens William O’Neal als infiltrant om Hampton het zwijgen op te leggen.

 • Promising Young Woman

  13 december 2020

  Cassie had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven.

 • The Trial of the Chicago 7

  25 september 2020

  Hoewel bedoeld om vreedzaam te zijn, veranderde de demonstratie in de marge van de Democratische conventie van 1968 in een gewelddadige botsing met de politie en de Amerikaanse Nationale Garde. De organisatoren, waaronder Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden en Bobby Seale, werden vervolgens beschuldigd van samenzwering en het aanzetten tot opstand in een historisch proces.

 • The Father

  26 februari 2021

  Anthony is 80 jaar oud. Hij woont alleen in Londen en weigert de verpleegsters die zijn dochter hem probeert op te dringen. Toch wordt de hulp steeds dringender, want zijn dochter heeft besloten om naar Parijs te verhuizen.

 • Minari

  12 februari 2021

  A Korean-American family moves to Arkansas in search of their own American Dream. With the arrival of their sly, foul-mouthed, but incredibly loving grandmother, the stability of their relationships is challenged even more in this new life in the rugged Ozarks, testing the undeniable resilience of family and what really makes a home.

  This semi-autobiographical film from writer-director Lee Isaac Chung resulted in one Academy Award win (Best Supporting Actress Yuh-Jung Youn) and five other nominations, including Best Picture.

 • Sound of Metal

  20 november 2020

  Metal drummer Ruben (Riz Ahmed) begins to lose his hearing. When a doctor tells him his condition will worsen, he thinks his career and life is over. His girlfriend Lou checks the former addict into a rehab for the deaf hoping it will prevent a relapse and help him adapt to his new life. After being welcomed and accepted just as he is, Ruben must choose between his new normal and the life he once knew.

  This film won two Academy Awards (Best Editing, Best Sound) and was nominated for four more (Best Picture, Best Screenplay, Best Actor - Riz Amed, and Best Supporting Actor - Paul Raci).

Best Actor

 • Ma Rainey's Black Bottom

  25 november 2020

  De spanning stijgt wanneer de baanbrekende Mother of the Blues en haar band in 1927 samenkomen in een opnamestudio in Chicago. Aangepast naar het toneelstuk van August Wilson.

  Chadwick Boseman is nominated as Levee Green.

 • Sound of Metal

  20 november 2020

  Riz Ahmed is nominated as Ruben Stone in this Best Picture nominee.

 • The Father

  26 februari 2021

  Anthony Hopkins is nominated as Anthony in this Best Picture nominee.

 • Mank

  13 november 2020

  Gary Oldman is nominated as Herman J. Mankiewicz in this Best Picture nominee.

 • Minari

  12 februari 2021

  Steven Yeun is nominated as Jacob in this Best Picture nominee. He’s the first Asian-American performer to ever be recognized in the in the Lead Actor category.

Best Actress

 • The United States vs. Billie Holiday

  31 maart 2021

  Billie Holiday is een succesvolle zangeres die het niet nalaat politiek getinte liedjes als ‘Strange Fruit’ uit te brengen. Hierdoor opent de Federal Bureau of Narcotics de jacht op haar. Deze wil Holiday aanklagen voor drugsfeiten. Er wordt een undercoveroperatie op poten gezet onder leiding van de agent Jimmy Fletcher. De twee beginnen een affaire.

  Andra Day is nominated as Billie Holiday.

 • Pieces of a Woman

  30 december 2020

  Het jonge stel Martha en Sean verliest hun baby bij een thuisbevalling. Vooral Martha weet zich met haar emoties geen raad. In deze droeve periode moet ze tevens leren omgaan met de gevolgen van haar relaties met haar echtgenoot enerzijds en haar vervreemde moeder anderzijds.

  Vanessa Kirby is nominated as Martha Weiss.

 • Ma Rainey's Black Bottom

  25 november 2020

  Viola Davis is nominated as Ma Rainey.

 • Nomadland

  4 december 2020

  Frances McDormand is nominated as Fern in this Best Picture nominee.

 • Promising Young Woman

  13 december 2020

  Carey Mulligan is nominated as Cassandra “Cassie” Thomas in this Best Picture nominee.

Best Supporting Actor

 • The Trial of the Chicago 7

  25 september 2020

  Sacha Baron Cohen is nominated as Abbie Hoffman in this Best Picture nominee.

 • Judas and the Black Messiah

  12 februari 2021

  This Best Picture nominee features two nominees in this category: Daniel Kaluuya as Fred Hampton and LaKeith Stanfield as Bill O’Neal.

 • One Night in Miami…

  25 december 2020

  Op 25 februari 1964 herenigen de vrienden Cassius Clay, Jim Brown, Sam Cooke en Malcolm X zich. Ze hebben reden tot vieren nu Clay wereldkampioen zwaargewicht is geworden na zijn zege tegen Sonny Liston. Een zorgeloze avond wordt het echter niet voor de vier befaamde heren. Maar al te goed zijn ze zich bewust van de inbreuk op de burgerrechten die zij en mede Afro-Amerikanen moeten dulden. Ze delen hun gedachten en verantwoordelijkheden over deze kwestie met elkaar.

  Leslie Odom Jr. is nominated as Sam Cooke.

 • Sound of Metal

  20 november 2020

  Paul Raci is nominated as Joe in this Best Picture nominee..

Best Supporting Actress

 • Borat Subsequent Moviefilm

  23 oktober 2020

  14 jaar later wordt de bekende Kazachse tv-reporter Borat Sagdiyev opnieuw naar de Verenigde Staten gestuurd om verslag te doen van het beste land van de wereld. Hij probeert om zich anoniem onder de mensen te begeven, maar hij denkt dat hij simpelweg te bekend is geworden na zijn vorige verslag over Amerika. Hij probeert verslag te doen van president Trump, de beschermer van vrouwen, de oorlogsheld en degene met een slechte adem. Trump, die de Amerikanen weet te beschermen tijdens de Corona-pandemie. Tevens heeft hij een gift voor vicepresident Mike Pence, in de hoop dat zijn vaderland er beter van wordt.

  Maria Bakalova is nominated as Tutar Sagdiyev.

 • Hillbilly Elegy

  9 november 2020

  J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. J.D. wordt geconfronteerd met de ingewikkelde dynamiek in zijn familie in Appalachia, waaronder zijn explosieve relatie met zijn verslaafde moeder Bev. Door de herinneringen aan zijn oma Mamaw, de veerkrachtige, slimme vrouw die hem opvoedde, realiseert J.D. zich echter hoezeer zijn familie zijn eigen levenstraject positief heeft beïnvloed.

  Glenn Close is nominated as Bonnie “Mamaw” Vance.

 • The Father

  26 februari 2021

  Olivia Colman is nominated as Anne in this Best Picture nominee.

 • Mank

  13 november 2020

  Amanda Seyfried is nominated as Marion Davies in this Best Picture nominee.

 • Minari

  12 februari 2021

  Yuh-Jung Youn is nominated as is nominated as Soonja in this Best Picture nominee.

Best Animated Feature Film

 • Shaun Het Schaap: Het Ruimteschaap

  26 september 2019

  Shaun en de kudde krijgen te maken met een buitenaardse invasie. Hierdoor moeten ze noodgedwongen op een nieuwe queeste vertrekken. Niet alleen zal hun reis grotere proporties aannemen, ook de waanzin neemt onderweg toe.

 • Onward

  29 februari 2020

  De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers, die een bijzondere en avontuurlijke zoektocht beginnen om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae - het team achter Monsters University.

 • Over the Moon

  16 oktober 2020

  Met vastberadenheid en een grote passie voor de wetenschap bouwt het pientere meisje Fei Fei een raket om naar de maan te reizen. Dit doet ze om zo het bestaan van een legendarische maangodin te bewijzen. Eenmaal op de maan start een groots avontuur en ontdekt ze een wonderlijk land met fascinerende wezens.

 • Soul

  25 december 2020

  Wat maakt jou nou eigenlijk jou? In de gloednieuwe film ‘Soul’ van Pixar Animation Studios maak je kennis met Joe Gardner. Joe is muziekleraar op een middelbare school en krijgt de kans om in de beste jazzclub in de stad te spelen. Eén klein missertje zorgt er echter voor dat hij in The Great Before belandt, een magische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, maniertjes en interesses krijgen voordat ze naar de aarde gaan. Joe is vastberaden om terug te keren naar zijn oude leven en schakelt de hulp in van de wijze ziel 22, die dat hele menselijke gedoe maar raar vindt. Terwijl Joe aan 22 wil laten zien wat er zo leuk is aan het leven, ontdekt hij wellicht antwoorden op een aantal levensvragen.

 • Wolfwalkers

  26 oktober 2020

  In a time of superstition and magic, when wolves are seen as demonic and nature an evil to be tamed, a young apprentice hunter comes to Ireland with her father to wipe out the last pack. But when she saves a wild native girl, their friendship leads her to discover the world of the Wolfwalkers and transform her into the very thing her father is tasked to destroy.

Best Cinematography

 • Mank

  13 november 2020

  Cinematography by Erik Messerschmidt.

 • Nomadland

  4 december 2020

  Cinematography by Joshua James Richards.

 • Judas and the Black Messiah

  12 februari 2021

  Cinematography by Sean Bobbitt.

 • The Trial of the Chicago 7

  25 september 2020

  Cinematography by Phedon Papamichael.

 • News of the World

  25 december 2020

  De nasleep van de Amerikaanse Burgeroorlog. Een nieuwslezer reist door de staat Texas om het nieuws over de turbulente gebeurtenissen van de oorlog te verspreiden. Onderweg komt hij in aanraking met een jong weesmeisje, wier ouders werden vermoord door een Indiaanse stam. Hij tracht vervolgens het meisje naar haar familie in San Antonio te brengen.

  Cinematography by Dariusz Wolski.

Best Costume Design

 • Emma.

  13 februari 2020

  Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.

  Costume design by Alexandra Byrne.

 • Ma Rainey's Black Bottom

  25 november 2020

  Costume design by Ann Roth.

 • Mank

  13 november 2020

  Costume design by Trish Summerville.

 • Mulan

  4 september 2020

  Wanneer de keizer van China een decreet uitvaardigt dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke Chinese leger om het land te verdedigen tegen de Hunnen, treedt Hua Mulan, de oudste dochter van een geëerde krijger, tussenbeide om de plaats van haar zieke vader in te nemen. Ze is pittig, vastberaden en snel op de been. Vermomd als een man met de naam Hua Jun, wordt ze bij elke stap op de proef gesteld en moet ze haar diepste krachten benutten en haar ware potentieel omarmen.

  Costume design by Bina Daigeler.

 • Pinocchio

  19 december 2019

  De houtbewerker Geppetto verkrijgt op een dag een stuk dat perfect bij zijn volgende project past: het maken van een marionet. Er gebeurt echter iets magisch met de pop die plots kan praten, wandelen en eten. Geppetto geeft hem de naam Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Het is voor Pinocchio niet gemakkelijk om goed gedrag te vertonen en hij krijgt de ene tegenslag na de andere te verduren.

  Costume design by Massimo Cantini Parrini.

Best Director

 • Mank

  13 november 2020

  Directed by David Fincher.

 • Nomadland

  4 december 2020

  Directed by Chloé Zhao.

 • Promising Young Woman

  13 december 2020

  Directed by Emerald Fennell.

 • Minari

  12 februari 2021

  Directed by Lee Isaac Chung.

 • Another Round

  24 september 2020

  Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een aandeel alcohol in ons bloed. Die bescheiden intoxicatie opent onze geest voor de wereld om ons heen, vermindert onze problemen en verhoogt onze creativiteit. Gesteund door die theorie, beginnen Martin en drie van zijn vrienden, allemaal vermoeide leraren op de middelbare school, een experiment om de hele dag door een constant niveau van intoxicatie te handhaven. Als Churchill de Tweede Wereldoorlog won met een zware alcoholverslaving, wie weet wat een paar druppels voor hen en hun studenten zouden kunnen betekenen? De eerste resultaten zijn positief en het kleine project van de leraren is verheven tot een echte academische studie die resultaten oplevert.

  Thomas Vinterberg is the only director whose film is not nominated for Best Picture.

Best Original Screenplay

 • Judas and the Black Messiah

  12 februari 2021

  Screenplay by Will Berson & Shaka King; Story by Will Berson & Shaka King and Kenny Lucas & Keith Lucas

 • Minari

  12 februari 2021

  Written by Lee Isaac Chung

 • Promising Young Woman

  13 december 2020

  Written by Emerald Fennell

 • Sound of Metal

  20 november 2020

  Screenplay by Darius Marder & Abraham Marder; Story by Darius Marder & Derek Cianfrance

 • The Trial of the Chicago 7

  25 september 2020

  Written by Aaron Sorkin

Best Adapted Screenplay

 • Borat Subsequent Moviefilm

  23 oktober 2020

  Screenplay by Sacha Baron Cohen & Anthony Hines & Dan Swimer & Peter Baynham & Erica Rivinoja & Dan Mazer & Jena Friedman & Lee Kern; Story by Sacha Baron Cohen & Anthony Hines & Dan Swimer & Nina Pedrad

 • The Father

  26 februari 2021

  Screenplay by Christopher Hampton and Florian Zeller

 • Nomadland

  4 december 2020

  Written for the screen by Chloé Zhao

 • One Night in Miami…

  25 december 2020

  Screenplay by Kemp Powers

 • The White Tiger

  13 januari 2021

  Balram is een jongeman van arme komaf die ervan droomt een succesvolle ondernemer te zijn. Hij schopt het tot chauffeur van de rijke Ashok en diens vrouw Pinky Madam die hij zo goed als hij kan dient, zoals hem door de maatschappij wordt opgelegd. Maar wanneer hij verraden wordt, beseft hij hoe ver de hogere kaste wil gaan om zichzelf te beschermen. Balram, die op het punt staat alles te verliezen, besluit in opstand te komen.

  Written for the screen by Ramin Bahrani

Best Documentary

 • Collective

  13 februari 2019

  Op 30 oktober 2015 brak er in nachtclub Colectiv in Boekarest een grote brand uit. Het werd een van de grootste rampen uit de recente Roemeense geschiedenis, met aanvankelijk 27 doden en 180 gewonden. Binnen enkele dagen braken felle protesten uit, die leidden tot het aftreden van de sociaaldemocratische regering. Regisseur Alexander Nanau volgt een aantal hoofdrolspelers in de nasleep van de ramp, vanaf het moment waarop bekend wordt dat 37 van de gewonden zijn gestorven aan bacteriële infecties in lokale ziekenhuizen.

 • Crip Camp: A Disability Revolution

  25 maart 2020

  Down the road from Woodstock in the early 1970s, a revolution blossomed in a ramshackle summer camp for disabled teenagers, transforming their young lives and igniting a landmark movement.

 • The Mole Agent

  11 december 2020

  When a daughter becomes concerned about her mother’s well-being in a retirement home, private investigator Romulo hires Sergio, an 83-year-old man who becomes a new resident—and a mole inside the home, who struggles to balance his assignment with becoming increasingly involved in the lives of several residents.

 • My Octopus Teacher

  4 september 2020

  After years of swimming every day in the freezing ocean at the tip of Africa, Craig Foster meets an unlikely teacher: a young octopus who displays remarkable curiosity. Visiting her den and tracking her movements for months on end he eventually wins the animal’s trust and they develop a never-before-seen bond between human and wild animal.

  “My Octopus Teacher” won the Academy Award for Best Documentary in 2021.

 • Time

  9 oktober 2020

  Fox Rich, indomitable matriarch and modern-day abolitionist, strives to keep her family together while fighting for the release of her incarcerated husband. An intimate, epic, and unconventional love story, filmed over two decades.

Best Film Editing

 • The Father

  26 februari 2021

  Edited by Yorgos Lamprinos.

 • Nomadland

  4 december 2020

  Edited by Best Director nominee Chloé Zhao.

 • Promising Young Woman

  13 december 2020

  Edited by Frédéric Thoraval.

 • The Trial of the Chicago 7

  25 september 2020

  Edited by Alan Baumgarten.

 • Sound of Metal

  20 november 2020

  Edited by Mikkel E. G. Nielsen.

Best International Feature Film

 • Another Round

  24 september 2020

  Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een aandeel alcohol in ons bloed. Die bescheiden intoxicatie opent onze geest voor de wereld om ons heen, vermindert onze problemen en verhoogt onze creativiteit. Gesteund door die theorie, beginnen Martin en drie van zijn vrienden, allemaal vermoeide leraren op de middelbare school, een experiment om de hele dag door een constant niveau van intoxicatie te handhaven. Als Churchill de Tweede Wereldoorlog won met een zware alcoholverslaving, wie weet wat een paar druppels voor hen en hun studenten zouden kunnen betekenen? De eerste resultaten zijn positief en het kleine project van de leraren is verheven tot een echte academische studie die resultaten oplevert.

 • Collective

  13 februari 2019

  This film is also nominated for Best Documentary.

 • Better Days

  25 oktober 2019

  A bullied teenage girl forms an unlikely friendship with a mysterious young man who protects her from her assailants, while she copes with the pressures of her final examinations.

 • The Man Who Sold His Skin

  5 september 2020

  De Syrische Sam Ali is, in een poging de burgeroorlog in zijn vaderland te ontvluchten, naar Libanon getrokken. Daar ontmoet hij de beroemde Amerikaanse kunstenaar Jeffrey Godefroi van wie hij een tatoeage krijgt. Hierdoor verwordt Sam tot een levend kunstwerk dat op de markt en veiling heel veel waard is. De jongeman wil echter geen meesterwerk zijn, maar weer als mens gezien worden.

 • Quo Vadis, Aïda?

  26 februari 2021

  Aida was vroeger lerares Engels. Tijdens de bezetting van de Bosnische stad Srebrenica door het Servische leger, fungeert ze als tolk voor de Nederlandse VN-militairen. Samen met haar man en zonen zoekt ze onderdak in de VN-basis. De bescherming die de militairen kunnen bieden is echter minimaal en Aida moet bepalen hoe ver ze gaat om haar familie te beschermen.

Best Makeup and Hairstyling

 • Emma.

  13 februari 2020

  Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.

  Nominees: Marese Langan, Laura Allen, and Claudia Stolze

 • Hillbilly Elegy

  9 november 2020

  J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. J.D. wordt geconfronteerd met de ingewikkelde dynamiek in zijn familie in Appalachia, waaronder zijn explosieve relatie met zijn verslaafde moeder Bev. Door de herinneringen aan zijn oma Mamaw, de veerkrachtige, slimme vrouw die hem opvoedde, realiseert J.D. zich echter hoezeer zijn familie zijn eigen levenstraject positief heeft beïnvloed.

  Nominees: Eryn Krueger Mekash, Matthew Mungle, and Patricia Dehaney

 • Ma Rainey's Black Bottom

  25 november 2020

  Nominees: Sergio Lopez-Rivera, Mia Neal, and Jamika Wilson

 • Mank

  13 november 2020

  Nominees: Gigi Williams, Kimberley Spiteri, and Colleen LaBaff

 • Pinocchio

  19 december 2019

  Nominees: Mark Coulier, Dalia Colli, and Francesco Pegoretti

Best Original Score

 • Da 5 Bloods

  12 juni 2020

  Vier Afro-Amerikaanse Vietnamveteranen keren terug naar Vietnam. Ze zijn op zoek naar de overblijfselen van hun gevallen teamleider en de belofte van een begraven schat. Deze helden strijden tegen de krachten van de mensheid en de natuur terwijl ze worden geconfronteerd met de blijvende verwoestingen van de immoraliteit van de oorlog in Vietnam.

  Music by Terence Blanchard.

 • Mank

  13 november 2020

  Music by Trent Reznor and Atticus Ross.

 • Minari

  12 februari 2021

  Music by Emile Mosseri.

 • News of the World

  25 december 2020

  De nasleep van de Amerikaanse Burgeroorlog. Een nieuwslezer reist door de staat Texas om het nieuws over de turbulente gebeurtenissen van de oorlog te verspreiden. Onderweg komt hij in aanraking met een jong weesmeisje, wier ouders werden vermoord door een Indiaanse stam. Hij tracht vervolgens het meisje naar haar familie in San Antonio te brengen.

  Music by James Newton Howard.

 • Soul

  25 december 2020

  Music by Trent Reznor, Atticus Ross, and Jon Batiste.

Best Original Song

 • Judas and the Black Messiah

  12 februari 2021

  Nominated for “Fight For You” by H.E.R., Tiara Thomas, and Dernst Emile II.

 • The Trial of the Chicago 7

  25 september 2020

  Nominated for “Hear My Voice” by Daniel Pemberton and Celeste Waite.

 • Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

  26 juni 2020

  Two small-town aspiring musicians chase their pop star dreams at a global music competition, where high stakes, scheming rivals and onstage mishaps test their bond.

  Nominated for “Husavik” by Savan Kotecha, Fat Max Gsus and Rickard Göransson.

 • The Life Ahead

  3 november 2020

  In seaside Italy, a Holocaust survivor with a daycare business takes in a 12-year-old street kid who recently robbed her.

  Nominated for “Io Sì (Seen)” by Diane Warren and Laura Pausini.

 • One Night in Miami…

  25 december 2020

  Nominated for “Speak Now” by Leslie Odom, Jr., and Sam Ashworth.

Best Production Design

 • The Father

  26 februari 2021

  Nominees: Peter Francis, Cathy Featherstone

 • Ma Rainey's Black Bottom

  25 november 2020

  Nominees: Mark Ricker, Karen O’Hara, and Diana Stoughton

 • Mank

  13 november 2020

  Nominees: Donald Graham Burt, Jan Pascale

 • News of the World

  25 december 2020

  Nominees: David Crank, Elizabeth Keenan

 • Tenet

  22 augustus 2020

  Gewapend met slechts één woord - Tenet - en vechtend voor het voortbestaan ​​van de hele wereld, reist de hoofdrolspeler door een schemerige wereld van internationale spionage op een missie die zich in iets meer dan realtime zal ontvouwen.

  Nominees: Nathan Crowley, Kathy Lucas

Best Sound

 • Greyhound

  10 juli 2020

  Een aangrijpend WO II-verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten: kapitein Ernest Krause leidt een internationaal konvooi met duizenden soldaten de Atlantische Oceaan over op een gevaarlijke missie om de geallieerden te bevoorraden.

  Nominees: Warren Shaw, Michael Minkler, Beau Borders, and David Wyman

 • Mank

  13 november 2020

  Nominees: Ren Klyce, Jeremy Molod, David Parker, Nathan Nance, and Drew Kunin

 • News of the World

  25 december 2020

  Nominees: Oliver Tarney, Mike Prestwood Smith, William Miller, and John Pritchett

 • Soul

  25 december 2020

  Nominees: Ren Klyce, Coya Elliott, and David Parker

 • Sound of Metal

  20 november 2020

  Nominees: Nicolas Becker, Jaime Baksht, Michelle Couttolenc, Carlos Cortés, and Phillip Bladh

Best Visual Effects

 • Love and Monsters

  16 oktober 2020

  Zeven jaar na de Monsterpocalyps leeft Joel Dawson, samen met de rest van de mensheid, ondergronds sinds gigantische wezens de controle over het land overnamen. Nadat hij via de radio opnieuw verbinding heeft gemaakt met zijn middelbare schoolvriendin Aimee, die nu 130 kilometer verderop is bij een kustkolonie, begint Joel weer voor haar te vallen. Terwijl Joel zich realiseert dat er niets meer voor hem onder de grond is, besluit hij tegen alle logica in om naar Aimee te gaan, ondanks alle gevaarlijke monsters die hem in de weg staan.

  Nominees: Matt Sloan, Genevieve Camilleri, Matt Everitt and Brian Cox

 • The Midnight Sky

  10 december 2020

  De wetenschapper Augustine bevindt zich alleen op de Noordpool. Hij poogt in contact te komen met een ruimteschip dat terug op weg is naar de aarde. De bemanningsleden, waaronder de jonge Sully, zijn namelijk op weg naar een planeet die de gevolgen draagt van een globale ramp.

  Nominees: Matthew Kasmir, Christopher Lawrence, Max Solomon, and David Watkins

 • Mulan

  4 september 2020

  Nominees: Sean Faden, Anders Langlands, Seth Maury, and Steve Ingram

 • De Enige Echte Ivan

  21 augustus 2020

  Ivan is een 27-jarige, vriendelijke zilverrug gorilla die achter een glazen wand in het winkelcentrum woont. Hij is eraan gewend geraakt dat mensen hem continu gadeslaan. Hoe zijn leven voorheen was, in de jungle, weet hij niet meer. In plaats daarvan houdt hij zich bezig met het kijken van televisie, schilderen en zijn vrienden Stella (een olifant) en Bob (een zwerfhond). Wanneer Ruby, een babyolifantje dat onlangs haar moeder in het wild is kwijtgeraakt, bij hen komt wonen, begint Ivan zijn woning en zijn kunst met andere ogen te zien. Ruby bevrijden wordt al snel zijn nieuwe doel in het leven.

  Nominees: Nick Davis, Greg Fisher, Ben Jones, and Santiago Colomo Martinez

 • Tenet

  22 augustus 2020

  Nominees: Andrew Jackson, David Lee, Andrew Lockley, and Scott Fisher

Other Events

Even if you cut the cord, you can still watch events live without cable.

AT&T TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $10 Amazon Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.