Overslaan naar inhoud

De Zwanenprinses Collectie Online Streaming Guide

 • De Zwanenprinses

  18 november 1994

  Prinses Odette en prins Derek willen dolgraag met elkaar trouwen, maar Ruigbaard, een gemene tovenaar, steekt daar een stokje voor. Hij ontvoert de mooie Odette en tovert haar om in een zwaan. Samen met haar nieuwe vriendjes Puffun de papagaai, Speed de schildpad en Jean-Bob de kikker doet Odette al het mogelijke om de betovering te verbreken…

 • De Zwanenprinses en het Geheim van het Kasteel

  1 januari 1997

  Op de eerste verjaardag van het huwelijk van prins Derek en prinses Odette wordt het feest bruusk verstoord wanneer een boogschutter brand sticht in het kasteel. Terwijl prins Derek op onderzoek uit trekt, ontvoert de boosaardige Clavius koningin Uberta. Het lot van Uberta ligt nu in de handen van Derek en Odette.

 • De Zwanenprinses en de Magische Toverspreuk

  4 augustus 1998

  De gemene tovenares Zelda wil in het bezit komen van de Schat van de Verboden Kunsten, omdat ze daarmee de grootste tovenaar ter wereld kan worden. Zelda ontvoert de arme Odette. Prins Derek zal dus alles op alles moeten zetten om zijn echtgenote uit handen van Zelda te redden.

 • De Zwanenprinses: Kerstmis

  5 november 2012

  Prins Derek en prinses Odette zijn van plan een geweldig kerstfeest te vieren, samen met hun vele vriendjes. De schurk Rothbart heeft echter heel andere plannen. Hij wil niets liever dan het kerstfeest verstoren en maakt gebruik van spreuken om de ware kerstgeest te vernietigen. Als vervolgens Odette ook nog eens wordt ontvoerd moet Derek alles op alles zetten om haar te redden.

 • De Zwanenprinses: Er was eens een koninklijke familie

  25 februari 2014

  De memorabele personages van THE SWAN PRINCESS-reeks zijn terug voor een geheel nieuw avontuur! Vlak nadat de koninklijke familie een jong meisje dat Alise heet geadopteerd heeft, wordt ze mee het bos in genomen. Prinses Odette, Derek en hun bosvrienden, Jean-Bob de kikker en Speed de schildpad, moeten samenwerken om haar terug te krijgen naar het kasteel. Het is een verhaal vol vriendschap, teamwerk, originele liedjes en heel veel humor, dus THE SWAN PRINCESS: A ROYAL FAMILY TALE is een must voor het hele gezin!

 • De Zwanenprinses - Avonturen bij de Piraten

  6 september 2016

  Omdat haar ouders weg zijn, moet de jonge prinses Alise tijd spenderen met haar grootmoeder, koningin Uberta. Zij wil Alise opleiden tot een echte adellijke dame, maar Alise wil niets liever dan piraat zijn. Samen met Lord Rogers, Jean-Bob en Speed gaat ze op een zeereis.

 • De Zwanenprinses 7: Koninklijke Spionnen

  26 maart 2017

  Na de komst van geheimzinnige bezoekers in het koninkrijk, gaan prinses Alise, Lucas en hun vrienden undercover op een geheim spionnenavontuur. Ze doen dit om te zien of die bezoekers te vertrouwen zijn.

 • The Swan Princess: A Royal Myztery

  27 maart 2018

  Na de komst van geheimzinnige bezoekers in het koninkrijk, gaan prinses Alise, Lucas en hun vrienden undercover op een geheim spionnenavontuur. Ze doen dit om te zien of die bezoekers te vertrouwen zijn.

 • The Swan Princess: Kingdom of Music

  5 augustus 2019

  Princess Odette is hosting a music competition to celebrate Princess Alise’s birthday. Prince Li of Cathay has entered, but his sister Princess Mei Li has stowed away on his ship to seek help from Odette and Derek for Chen, who has been cursed to live as a dragon. Who will win the music festival and will Chen ever be free from his curse?

 • The Swan Princess: A Royal Wedding

  20 juli 2020

  Princess Odette and Prince Derek are going to a wedding at Princess Mei Li and her beloved Chen. But evil forces are at stake and the wedding plans are tarnished and true love has difficult conditions.

Bookmark this page and The Streamable will automatically update it if services change or more films are added.

The Streamable uses the TMDb API but is not endorsed or certified by TMDb.

The Streamable uses JustWatch data but is not endorsed by JustWatch.

AT&T TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $10 Amazon Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.