Overslaan naar inhoud

Best Horror Movies on Each Streaming Service: Netflix, HBO Max, Prime Video, Hulu, Tubi, and More

Ben Bowman

As Halloween draws near, it’s time to raise our horror movie standards. The Streamable combed through Metacritic's Top 100 Best-Reviewed Horror Movies of All Time to alert you which streaming services will give you the most “boo” for your buck.

While there are streaming services dedicated to horror, you can find a lot of terror on the services you may already have. HBO Max, Showtime, Peacock, and, shockingly, Tubi all have the best variety of well-reviewed scary movies. In fact, Tubi has nearly 25% of the entire list!

To make sure you have an endless stream of scares, we scanned 10 different streaming libraries. Simply select your favorite service from this list and scream while you stream!

Best Horror Movies on Netflix

 • Raw

  2016 M11 11

  Iedereen in Justine’s familie is dierenarts en vegetariër. Op haar zestiende is ze een briljante en veelbelovende studente. Als ze begint aan haar opleiding als dierenarts, betreedt ze een decadente, genadeloze en gevaarlijk verleidelijke wereld. Tijdens de eerste week van ontgroeningsrituelen probeert ze zich koste wat kost aan te passen, ook al dwaalt ze af van haar familieprincipes, wanneer ze voor de eerste keer rauw vlees eet.

 • I'm Thinking of Ending Things

  2020 M08 28

  Niets is wat het lijkt als een vrouw die aan haar nieuwe vriend twijfelt, met hem op reis naar de afgelegen boerderij van zijn ouders gaat om hen te ontmoeten.

 • Gerald's Game

  2017 M09 29

  Een echtpaar besluit hun huwelijksleven wat spanning in te blazen met een verblijf in een afgelegen huis. Maar de zaken lopen niet zoals verwacht. De vrouw Jessie wordt geconfronteerd met reeds lang begraven demonen.

 • A Nightmare on Elm Street

  1984 M11 9

  Tina rent door een tunnel een ketelhuis in en wordt achtervolgd door een verminkte man met een bruine hoed op en messen aan de vingers van zijn rechterhand. Net voordat ze aan flarden gesneden wordt, doet ze haar ogen open en is ze weer wakker.

 • It Follows

  2014 M09 24

  Voor de 19-jarige Jay zou de herfst moeten bestaan uit school, jongens en weekendjes aan het meer. Maar na een schijnbaar onschuldige seksuele ervaring wordt ze plots geplaagd door visioenen en nachtmerries. Ze heeft constant het gevoel dat iemand, of iets, haar achtervolgt. Wanneer de dreiging toeneemt moeten Jay en haar vrienden proberen te ontsnappen aan de gruwelijkheden die hen op de hielen zitten.

 • Under the Shadow

  2016 M09 30

  In de Irak-Iranoorlog zorgt een Teheraanse vrouw voor haar dochter terwijl haar man in het leger vecht. Ze raakt ervan overtuigd dat er boze geesten in het spel zijn.

 • The Gift

  2015 M07 31

  Simon en Robyn zijn een jong echtpaar van wie het leven gaat zoals gepland, totdat ze een kennis van de middelbare school ontmoeten en hun wereld in een neerwaartse spiraal terecht komt. Op het eerste gezicht herkent Simon de man niet, maar de reeks toevallige ontmoetingen leiden er toe dat een gruwelijk geheim uit hun verleden wordt blootgelegd.

Best Horror Movies on HBO Max

 • The Shining

  1980 M05 23

  Jack Torrance (Jack Nicholson) accepts a caretaker job at the Overlook Hotel, where he, along with his wife Wendy (Shelley Duvall) and their son Danny, must live isolated from the rest of the world for the winter. But they aren’t prepared for the madness that lurks within.

  Stanley Kubrick’s classic spin on a Stephen King story has been hugely influential since its release, though King has been consistently critical of the adaptation.

  Poor Shelley Duvall had a horrific experience during filming. According to the “Guinness Book of Records,” Kubrick demanded to reshoot the scene where she goes down the stairs with the baseball bat 127 times. She became so stressed during filming that her hair began falling out.

 • Eyes Without a Face

  1960 M01 11

  Een briljant plastisch chirurg tracht het gezicht van zijn dochter te herstellen, na een auto-ongeluk. Samen met zijn assistente ontvoert hij jonge vrouwen en haalt stukken uit hun gezicht om hun schoonheid op zijn verminkte dochter over te brengen.

 • Night of the Living Dead

  1968 M10 4

  De wereld wordt plotseling overspoeld door een epidemie van levende doden, die zich voeden met de levenden. Een groepje mensen kan zich verschansen in een afgezonderde hoeve. Ze worden doorlopend aangevallen, maar ook van binnenuit groeien de spanningen…

  This 15th-ranked horror film is available on a huge number of streaming services.

 • The Exorcist

  1973 M12 26

  Bij opgravingen in Noord-Irak vindt priester-archeoloog Merrin een duivelsbeeldje. Net op hetzelfde moment wordt in Georgetown actrice Chris McNeil opgeschrikt door vreemde geluiden in de kamer van haar twaalfjarig dochtertje Regan.

  Somehow, one of the scariest movies ever made only ranks 58 on Metacritic’s horror list. Who could dislike this masterpiece?

 • A Nightmare on Elm Street

  1984 M11 9

  Tina rent door een tunnel een ketelhuis in en wordt achtervolgd door een verminkte man met een bruine hoed op en messen aan de vingers van zijn rechterhand. Net voordat ze aan flarden gesneden wordt, doet ze haar ogen open en is ze weer wakker.

 • Eraserhead

  1977 M03 19

  Henry Spencer tries to survive his industrial environment, his angry girlfriend, and the unbearable screams of his newly born mutant child.

  This film was David Lynch’s debut. Stanley Kubrick reportedly screened “Eraserhead” for the cast and crew of “The Shining” to “put them in the mood” before filming. Swiss artist H. R. Giger cited the movie as “one of the greatest films [he had] ever seen.”

  In 2004, “Eraserhead” was selected for preservation in the National Film Registry by the United States Library of Congress.

 • Wait Until Dark

  1967 M10 26

  Susy Hendrix is een blinde vrouw die wordt misleid en geterroriseerd door een stel boeven, dat in haar appartement op zoek is naar een pop waar heroïne in zit verborgen.

 • The Fly

  1986 M08 15

  Seth Brundle, een briljante maar excentrieke wetenschapper, geeft de journaliste Veronica Quaife de primeur voor zijn laatste uitvinden: een teleporter, waarmee materie verplaatst kan worden van de ene naar de andere plaats. Als hij zichzelf teleporteert vliegt er echter net een vlieg zijn capsule binnen.

 • Poltergeist

  1982 M06 4

  Het rustige leven van de familie Feeling wordt verstoord door geesten. Op het eerste gezicht lijken de geesten vriendelijk te zijn: ze verplaatsen objecten als amusement voor het gezin. Maar dan worden ze gemeen en beginnen ze het gezin te terroriseren. Ze gaan zelfs zover dat ze hun dochter kidnappen.

 • 28 Weeks Later

  2007 M04 26

  Zes maanden na de uitbraak van een virus in Groot-Brittannië verklaart het Amerikaanse leger de ziekte onder controle te hebben. Hoewel een groot deel van het land nog steeds in quarantaine is, wordt Londen langzaam heropgebouwd en nemen de overlevenden opnieuw hun intrek in de stad. Maar wanneer een drager van het virus zijn weg naar de hoofdstad vindt en ziek wordt, breekt de hel opnieuw los.

  Believe it or not, Metacritic found more favorable reviews for this film over the first in the series — “28 Days Later” — also on HBO Max.

 • Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

  2007 M12 20

  The infamous story of Benjamin Barker, a.k.a Sweeney Todd (Johnny Depp), who sets up a barber shop down in London which is the basis for a sinister partnership with his fellow tenant, Mrs. Lovett (Helena Bonham Carter).

  This Tim Burton film is based on the hit Broadway musical by Stephen Sondheim. The cast also features Alan Rickman and Sacha Baron Cohen.

 • The Blair Witch Project

  1999 M07 14

  Drie filmstudenten reizen naar het Black Hills bos om een documentaire te maken over de legendarisch Blair-heks. Na een tijd rondgelopen raken Heather, Josh en Mike verdwaald, onderkoeld en opgejaagd. Uiteindelijk wordt er nooit meer iets van ze vernomen. Tot een jaar later hun filmmateriaal wordt gevonden…

 • Gojira

  1954 M11 3

  Godzilla, een enorme vuurspuwende draak, wordt in zijn slaap gestoord door kernproeven die op zijn eiland worden uitgevoerd. Het beest baant zich voor het eerst in de filmgeschiedenis een weg naar Tokio en richt daar enorme schade aan.

  Never before released in the U.S., this is the original, uncut Japanese version of Godzilla directed by sci-fi master Ishiro Honda.

 • The Witches

  1990 M05 25

  Jasen Fisher speelt Luke, het negenjarig jongetje dat de plannen van een heksengenootschap moet verijdelen om alle kinderen op de wereld in muizen te veranderen. Geen gemakkelijke opgave: ze hebben hem al in een muis veranderd! Maar een paar grote boze heksen zijn natuurlijk niet opgewassen tegen de vindingrijkheid van één klein knaagdiertje.

 • Under the Skin

  2014 M03 14

  Het verhaal volgt een buitenaards wezen dat de perfecte synthetische vorm van een onweerstaanbare vrouw heeft aangenomen. Ze rijdt rond over verlaten snelwegen op zoek naar haar voedingsbron - de mens - door mannen te strikken met haar seksualiteit.

 • Cat People

  1942 M12 5

  Irena Dubrovna is een mooie, mysterieuze Servische vrouw die nu in New York woont. Technisch tekenaar Oliver Reed wordt verliefd op haar en ze trouwen. Hun huwelijk staat zo onder druk, dat Irene soms denkt dat ze heel lang geleden vervloekt is.

 • Only Lovers Left Alive

  2013 M12 12

  Adam (Tom Hiddleston) is een muzikant die na jaren zijn geliefde Eve (Tilda Swinton) weer ontmoet, nadat hij depressief en moe geworden is van de richting die de menselijke samenleving op gaat. Hun liefde wordt echter onderbroken en op de proef gesteld door haar wilde en oncontroleerbare zus Ava (Mia Wasikowska).

 • The Devil's Backbone

  2001 M04 20

  Terwijl de Spaanse Burgeroorlog door het land raast, is het in een afgelegen weeshuis voor kinderen van gedode Republikeinse militairen en politici ook geen pretje. Carlos is een nieuweling die niet bepaald het lievelingetje is van de ijzige directrice en al helemaal moet oppassen voor de brute conciërge Jacinto. Alleen een vriendelijke professor knijpt wel eens een oogje toe. Een onontplofte bom in het gebouw maakt constant de dreiging van de oorlog tastbaar, en als dan ook nog blijkt dat een rusteloze geest door de gangen en kamers spookt, kan er van een explosieve situatie gesproken worden.

 • We’re All Going to the World’s Fair

  2022 M04 15

  Reality and fantasy begin to blur when a teenager, alone in her attic bedroom, immerses herself in a role-playing horror game online.

 • Little Shop of Horrors

  1986 M12 19

  Seymour Krelborn (Rick Moranis) is a nerdy orphan working at Mushnik’s, a flower shop in urban Skid Row. He harbors a crush on fellow co-worker Audrey Fulquard, and is berated by Mr. Mushnik daily. One day Seymour finds a very mysterious unidentified plant which he calls Audrey II. The plant seems to have a craving for blood and soon begins to sing for his supper.

  The music in this film comes from the original Broadway musical by composer Alan Menken and writer Howard Ashman, who would later go on to create music for “The Little Mermaid,” “Beauty and the Beast,” and “Aladdin.”

  Muppets legend Frank Oz directs this film version. Keep your eyes peeled for cameos from Steve Martin, Jim Belushi, John Candy, Christopher Guest, and Bill Murray.

 • The VVitch: A New-England Folktale

  2015 M01 27

  New England, 1630. William en Katherine leiden samen met hun vijf kinderen een toegewijd christelijk leven. Hun huis is gelegen aan de rand van een ondoordringbare wildernis. Wanneer hun pasgeboren zoon op mysterieuze wijze verdwijnt en de oogst ook nog eens mislukt, lopen de spanningen binnen het gezin zeer hoog op.

Best Horror Movies on Prime Video

 • Invasion of the Body Snatchers

  1956 M02 5

  Dr. Miles Bennel keert terug naar zijn praktijk, en ontdekt dat enkele patiënten last hebben van paranoïde waanbeelden. Allen denken ze dat vrienden of familieleden niet zijn wie ze lijken. In het begin is hij sceptisch, maar uiteindelijk raakt hij er toch van overtuigd dat er iets vreemds is gebeurd.

  This is Metacritic’s fifth best-reviewed horror movie of all time.

 • Train to Busan

  2016 M07 20

  Martial law is declared when a mysterious viral outbreak pushes Korea into a state of emergency. Those on an express train to Busan, a city that has successfully fended off the viral outbreak, must fight for their own survival…

  This highly entertaining zombie adventure features Gong Yoo as a father trying to connect with his estranged daughter. He’d later appear in the breakthrough Netflix series “Squid Game” (2021).

 • Let the Right One In

  2008 M10 24

  Set in 1982 in the suburb of Blackeberg, Stockholm, 12-year-old Oskar is a lonely outsider, bullied at school by his classmates; at home, Oskar dreams of revenge against a trio of bullies. He befriends his 12-year-old, next-door neighbor Eli, who only appears at night in the snow-covered playground outside their building.

  This film was later remade in English as “Let Me In.”

 • Saint Maud

  2020 M10 9

  Maud, een jonge verpleegster, went zich tot het christendom na een duister drama. Nu zorgt ze als hospice voor Amanda, een gepensioneerd danser die gebukt gaat onder vreselijke kanker. De gelovige Maud besluit dat ze er alles aan moet doen om de ziel van Amanda te redden van eeuwige verdoemenis.

 • Deep Red

  1975 M03 7

  Op een conferentie in Turijn pikt een helderziende vrouw de ziekelijke gedachten op van een moordenaar in de zaal. Wanneer de Engelse jazzpianist Mark Daley getuige is van de gruwelijke moord op het medium, start hij zijn eigen onderzoek in met de hulp van een journaliste en twee collega-vrienden van het slachtoffer.

 • The Blair Witch Project

  1999 M07 14
 • Don't Look Now

  1973 M12 3

  John en Laura Baxter verblijven in Venetië waar John werkt aan de restauratie van een oude kathedraal. Ze ontmoeten twee oudere zussen van wie één beweert een geestelijk medium te zijn. Ze zegt dat ze het dochtertje van Baxter gezien heeft, dat onlangs is overleden na een tragisch ongeluk.

Best Horror Movies on Hulu

 • Let the Right One In

  2008 M10 24

  Set in 1982 in the suburb of Blackeberg, Stockholm, 12-year-old Oskar is a lonely outsider, bullied at school by his classmates; at home, Oskar dreams of revenge against a trio of bullies. He befriends his 12-year-old, next-door neighbor Eli, who only appears at night in the snow-covered playground outside their building.

  This film was later remade in English as “Let Me In.”

 • The Blair Witch Project

  1999 M07 14
 • Let Me In

  2010 M10 1

  A bullied young boy befriends a young female vampire who lives in secrecy with her guardian. This is the English-language remake of the movie “Let The Right One In,” which was an adaptation of a book.

  The original film — “Let the Right One In” — is on Hulu.

Best Horror Movies on Showtime

 • The Lighthouse

  2019 M10 18

  Two lighthouse keepers (Willem Dafoe and Robert Pattinson) try to maintain their sanity while living on a remote and mysterious New England island in the 1890s.

 • The Texas Chain Saw Massacre

  1974 M10 1

  18 augustus 1973. Als Sally Hardesty hoort dat het graf van haar grootvader door vandalen werd geschonden, trommelt ze haar vriend Jerry, haar gehandicapte broer Franklin en haar vrienden Pam en Kirk op om te onderzoeken wat er precies gebeurd is.

 • Gwoemul

  2006 M07 27

  Following the dumping of gallons of toxic waste in the river, a giant mutated squid-like appears and begins attacking the populace. Gang-du’s daughter Hyun-seo is snatched up by the creature; with his family to assist him, he sets off to find her.

  This film is directed by Bong Joon-ho, who would later go on to international fame thanks to Best Picture Academy Award-winner “Parasite” (2019).

 • The Green Knight

  2021 M07 29

  ‘The Green Knight’ volgt het verhaal van Sir Gawain, de roekeloze en eigenzinnige neef van koning Arthur. Hij gaat op een queeste om de confrontatie aan te gaan met de zogenaamde ‘Green Knight’, een reusachtige groene vreemdeling en uitdager van mannen. Gawain vecht met geesten, reuzen, dieven tijdens een reis waarin hij zich probeert te onderscheiden en te bewijzen aan zijn familie en koninkrijk door de ultieme uitdager onder ogen te zien.

 • Hereditary

  2018 M06 7

  Het overlijden van de moeder van Annie Graham en grootmoeder van de tieners Peter en Charlie werpt een schaduw op het gezin. In een zelfhulpgroep onthult Annie dat in haar familie een aantal mentaal zieke familieleden aanwezig waren.

 • Green Room

  2015 M09 25

  Een punkband die door een afgelegen gebied van de Pacific Northwest reist, krijgt een optreden aangeboden voor een publiek bestaande uit skinheads. Omdat hun toer niet lekker loopt besluiten ze het aan te nemen.

 • High Life

  2018 M09 26
 • Let the Right One In

  2008 M10 24

  Set in 1982 in the suburb of Blackeberg, Stockholm, 12-year-old Oskar is a lonely outsider, bullied at school by his classmates; at home, Oskar dreams of revenge against a trio of bullies. He befriends his 12-year-old, next-door neighbor Eli, who only appears at night in the snow-covered playground outside their building.

  This film was later remade in English as “Let Me In.”

 • Rosemary's Baby

  1968 M06 12

  Rosemary en Guy zijn net getrouwd en betrekken een groot appartement in New York. Al snel raken ze bevriend met een stel dat naast hen woont. Guy brengt steeds meer tijd door bij deze buren. Na de zelfmoord van een vrouw uit de buurt begint Rosemary vreemde dromen te krijgen en hoort ze rare geluiden.

  “Rosemary’s Baby” is Metacritic’s #2 Best Horror Movie.

 • In Fabric

  2018 M12 6

  ‘In Fabric’ speelt zich af tegen de achtergrond van de koopjes in de drukke winterperiode in een griezelig warenhuis. Deze beschikt over een speciale jurk die de aandacht trekt van enkele klanten.

 • It Comes at Night

  2017 M06 9

  Wanneer een onnatuurlijke dreiging de wereld terroriseert heeft een man samen met zijn vrouw en zoon zijn toevlucht gezocht in een verlaten woning. Hun leven wordt echter verstoord door de komst van een wanhopige jonge familie die op de vlucht is.

Best Horror Movies on Paramount+

 • A Quiet Place

  2018 M04 3

  A family is forced to live in silence while hiding from creatures that hunt by sound. The family uses sign language to communicate, but can they stay quiet long enough to outlast the beasts waiting to devour them whole?

  John Krasinski directs and stars in this modern horror classic alongside his wife, Emily Blunt.

 • Night of the Living Dead

  1968 M10 4
 • Saint Maud

  2020 M10 9
 • The Blair Witch Project

  1999 M07 14
 • Goodnight Mommy

  2014 M10 7

  In een afgelegen hut aan de rand van een bos wacht een negenjarige tweeling op de terugkeer van hun moeder, die in een schoonheidsinstituut in behandeling is geweest. Wanneer ze thuiskomt, haar hoofd nog verbonden na de cosmetische operatie, is niets nog hetzelfde. De twee jongens twijfelen of de persoon die zich nu in het huis bevindt, wel hun moeder is.

Best Horror Movies on Peacock

 • Psycho

  1960 M06 22

  When larcenous real estate clerk Marion Crane (Janet Leigh) goes on the lam with a wad of cash and hopes of starting a new life, she ends up at the notorious Bates Motel, where manager Norman Bates (Anthony Perkins) cares for his housebound mother.

  The impact of this Alfred Hitchcock classic cannot be understated. Psycho was nominated for four Academy Awards, including Best Supporting Actress (Leigh) and Best Director (Hitchcock). In 1992, the film was deemed “culturally, historically, or aesthetically significant” by the United States Library of Congress and was selected for preservation in the National Film Registry.

  This is Metacritic’s #1 horror movie of all time.

 • The Birds

  1963 M03 28

  Melanie Daniels is aan het winkelen in San Francisco als ze Mitch Brenner ontmoet, die op zoek is naar vogels als cadeau voor de verjaardag van zijn zus. Hij herkent Melanie, maar doet alsof hij haar voor een assistent verkoopster aanziet.

  Hitchcock’s classic story is the 10th best-rated horror film on the list.

 • The Bride of Frankenstein

  1935 M04 20

  Iedereen gelooft dat het monster van Frankenstein is omgekomen tijdens de verwoestende brand in de molen. Maar het monster wist te ontsnappen en zwerft nog steeds rond in de buurt van het stadje. Dr. Frankenstein probeert zich intussen voor te bereiden op zijn huwelijk met Elizabeth. Deze plannen worden echter verstoord als Frankenstein bezoek krijgt van Dr. Pretorius, die geïnteresseerd is in Frankensteins technieken om leven te creëren. Pretorius stelt Frankenstein voor om een vrouw voor het monster te maken. Frankenstein weigert, maar Pretorius geeft niet snel op.

  This classic is gets a Metacritic score of 95.

 • Frankenstein

  1931 M11 21

  Samen met zijn assistent gaat Henry Frankenstein op lijkenjacht. Met de onderdelen wil hij nieuw leven scheppen. De stomme assistent haalt bij de universiteit echter een abnormaal stel hersenen en Frankenstein creëert hierdoor een monster.

 • The Invisible Man

  1933 M11 3

  Een Engelse wetenschapper (Rains) heeft de formule voor onzichtbaarheid ontdekt. Maar het middel heeft zo zijn onaangename bijwerkingen en het duurt niet lang voor de man verandert in een waanzinnige moordenaar. Naar het boek van H.G. Wells.

 • The Thing

  1982 M06 25

  Members of an American scientific research outpost in Antarctica find themselves battling a parasitic alien organism capable of perfectly imitating its victims. They soon discover that this task will be harder than they thought, as they don’t know which members of the team have already been assimilated and their paranoia threatens to tear them apart.

  This 1982 John Carpenter classic features a charming Kurt Russell and some truly freaky special effects. The blood test sequence is one of the tensest scenes in movie history.

 • Henry: Portrait of a Serial Killer

  1986 M04 10

  De berekenende en afstandelijke seriemoordenaar Henry Lee Lucas deelt een appartement met de wat simpele Otis. Wanneer Otis’ jongere zus Becky komt logeren, lijkt zij tot Henry’s gevoelige kant door te dringen. Maar Otis en Henry gaan ondertussen samen ook steeds vaker op pad, en dat blijft niet zonder gevolgen.

 • Nosferatu the Vampyre

  1979 M01 17

  Jonathan Harker wordt naar Graaf Dracula’s kasteel gestuurd om hem een huis te verkopen in Virna, waar Jonathan zelf ook woont. Geïnspireerd door een foto van Jonathan’s vrouw, vertrekt Graaf Dracula naar Virna, en brengt de dood en de pest met zich mee.

 • Drag Me to Hell

  2009 M03 15

  Christine Brown is een ambitieuze bank-employee met een prima leventje. Op een dag echter verschijnt de mysterieuze vrouw Mrs. Ganush aan het bankloket om voor de zoveelste keer uitstel van betaling te vragen. Moet Christine toegeven aan deze bedelaarsactie of de ambities van haar baas laten prevaleren? Christine kiest voor het laatste waardoor Mrs. Ganusch het huis uit wordt gezet. Omgekeerd plaatst de oude vrouw de machtige vloek van de Lamia op Christine, en transformeert haar leven in een hel.

 • The Love Witch

  2016 M11 11

  Het loopt slecht af met de mannen die heks Elaine (Samantha Robinson) weet te betoveren. Ze lokt ze binnen met haar voluptueuze lichaam en weet ze een mysterieus brouwsel te laten drinken. Dan zijn ze ineens verliefd op haar. De minnaars verliezen hun mannelijkheid en worden fragiele emotionele wezens. In haar zoektocht naar een echte man is dat nu juist wat Elaine niet wil.

 • Train to Busan

  2016 M07 20
 • Night of the Living Dead

  1968 M10 4
 • Gojira

  1954 M11 3

  Godzilla, een enorme vuurspuwende draak, wordt in zijn slaap gestoord door kernproeven die op zijn eiland worden uitgevoerd. Het beest baant zich voor het eerst in de filmgeschiedenis een weg naar Tokio en richt daar enorme schade aan.

  Never before released in the U.S., this is the original, uncut Japanese version of Godzilla directed by sci-fi master Ishiro Honda.

 • Gok-seong

  2016 M05 12

  Een rechercheur doet onderzoek naar een reeks bizarre moorden die in het dorp hebben plaatsgevonden. Tijdens zijn zoektocht naar de dader krijgt hij het vermoeden dat de moorden mogelijk een link hebben met zijn eigen dochter.

 • The Endless

  2017 M11 5

  Aaron en Justin zijn twee broers die als tieners ontsnapten aan een sekte. Nadat zij een mysterieuze boodschap ontvangen, keren zij terug naar de sekte. In tegenstelling tot Justin, lijkt Aaron er helemaal geen moeite mee te hebben.

 • The Blair Witch Project

  1999 M07 14

Best Horror Movies on STARZ

 • Son of Saul

  2015 M06 11

  Twee dagen in het leven van Saul Auslander, een Hongaarse gevangene die als lid van het Sonderkommando in één van de crematoria van Auschwitz werkt. Hij probeert het onmogelijke te doen: het lichaam van de jongen die hij als zoon heeft aangenomen redden en een rabbijn vinden om het te begraven.

 • Alien

  1979 M05 25

  The commercial spaceship Nostromo is heading back to Earth when they’re tasked with intercepting a distress signal from a distant planet. The crew discovers a chamber full of seemingly benign eggs. When one hatches unexpectedly, the crew is unaware of the impending nightmare set to descend upon them. Directed by Ridley Scott, this film is the first in the series to feature its most-known protagonist, Ripley (Sigourney Weaver).

  You’ll find all the other “Alien” movies on STARZ as well.

Best Horror Movies on Freevee (Free)

 • The Dark Divide

  2020 M03 28

  A shy butterfly expert (David Cross) embarks on a dangerous, life-changing trek through one of America’s greatest unprotected wildlands at the urging of his dying wife (Debra Messing).

 • Resolution

  2013 M06 27

  A man imprisons his estranged junkie friend in an isolated cabin in the boonies of San Diego to force him through a week of sobriety, but the events of that week are being mysteriously manipulated.

 • Night of the Living Dead

  1968 M10 4
 • The Texas Chain Saw Massacre

  1974 M10 1
 • Henry: Portrait of a Serial Killer

  1986 M04 10
 • The Endless

  2017 M11 5
 • Gok-seong

  2016 M05 12

  Een rechercheur doet onderzoek naar een reeks bizarre moorden die in het dorp hebben plaatsgevonden. Tijdens zijn zoektocht naar de dader krijgt hij het vermoeden dat de moorden mogelijk een link hebben met zijn eigen dochter.

 • The Endless

  2017 M11 5

  Aaron en Justin zijn twee broers die als tieners ontsnapten aan een sekte. Nadat zij een mysterieuze boodschap ontvangen, keren zij terug naar de sekte. In tegenstelling tot Justin, lijkt Aaron er helemaal geen moeite mee te hebben.

 • The Dark Divide

  2020 M03 28

  A shy butterfly expert (David Cross) embarks on a dangerous, life-changing trek through one of America’s greatest unprotected wildlands at the urging of his dying wife (Debra Messing).

Best Horror Movies on Tubi (Free)

 • The Bride of Frankenstein

  1935 M04 20
 • The Endless

  2017 M11 5

  Aaron en Justin zijn twee broers die als tieners ontsnapten aan een sekte. Nadat zij een mysterieuze boodschap ontvangen, keren zij terug naar de sekte. In tegenstelling tot Justin, lijkt Aaron er helemaal geen moeite mee te hebben.

 • Suspiria

  1977 M02 1

  Gestileerde horror over de Amerikaanse ballet-studente Susy Banyon, die afreist naar een Duitse ballet-academie in het Zwarte Woud. Daar vallen al snel twee slachtoffers, en Susy ontdekt dat de academie een wel heel bizarre geschiedenis kent.

 • The Wolf House

  2018 M09 26

  Maria verwaarloost zo nu en dan haar werk om zich met dieren bezig te houden. Er ontsnappen echter drie varkentjes waardoor Maria een straf wordt opgelegd. Ze mag gedurende honderd dagen geen woorden wisselen met anderen.

 • Demon

  2015 M09 9

  Peter is net aangekomen uit Engeland om met zijn prachtige verloofde Zaneta te trouwen in het familielandhuis in Polen. De oude hoeve is een cadeau van zijn aanstaande schoonvader en Peter staat te popelen om het te verbouwen voor zijn nieuwe familie. Wanneer hij op de vooravond van het huwelijk het terrein inspecteert vindt hij echter menselijke resten.

 • Basket Case

  1982 M04 2

  Duane Bradley is een jongen, die continu een grote mysterieuze rieten mand met zich meedraagt. In deze mand zit zijn gruwelijk misvormde tweelingbroer Belial, die na een operatie van Duane is gescheiden. Duane gaat nu samen met zijn monsterlijke broer op zoek naar de dokters die de twee hebben gescheiden om ze stuk voor stuk te vermoorden. Maar als Duane dan besluit om zijn leven te beteren en niet verder wil met moorden, is het monster kwaad en ontsnapt uit de mand.

 • Housebound

  2014 M09 4

  Kylie Bucknell keert gedwongen terug naar het huis waar ze in opgroeide nadat een rechter haar huisarrest oplegt. Haar straf is des te vervelender doordat ze daar samen moet wonen met haar moeder, Miriam - een flapuit met goede bedoelingen die ervan overtuigd is dat het spookt in huis. In eerste instantie wuift Kylie die gedachte weg. Maar wanneer zij getuige wordt van vreemde gebeurtenissen in de nacht, begint ze zich af te vragen of er niet meer aan de hand is.

 • Train to Busan

  2016 M07 20
 • The Texas Chain Saw Massacre

  1974 M10 1
 • Henry: Portrait of a Serial Killer

  1986 M04 10
 • Resolution

  2013 M06 27
 • Gok-seong

  2016 M05 12

  Een rechercheur doet onderzoek naar een reeks bizarre moorden die in het dorp hebben plaatsgevonden. Tijdens zijn zoektocht naar de dader krijgt hij het vermoeden dat de moorden mogelijk een link hebben met zijn eigen dochter.

 • Frankenstein

  1931 M11 21

  Samen met zijn assistent gaat Henry Frankenstein op lijkenjacht. Met de onderdelen wil hij nieuw leven scheppen. De stomme assistent haalt bij de universiteit echter een abnormaal stel hersenen en Frankenstein creëert hierdoor een monster.

 • Sator

  2019 M07 21

  Secluded in a desolate forest, a broken family is observed by Sator, a supernatural entity who is attempting to claim them.

 • The Babadook

  2014 M05 22

  Een alleenstaande moeder wordt geplaagd door de gewelddadige dood van haar echtgenoot. Bovendien heeft ze te kampen met haar zoon Samuel die een nachtelijke angst voor een schimmig monster heeft ontwikkeld. Maar al gauw wordt ze zelf ook geconfronteerd met een duistere aanwezigheid in het huis.

 • Mandy

  2018 M09 13

  In de rimboe in 1983 vinden we Red Miller terug, een gebroken man sinds de ontvoering en moord op de liefde van zijn leven Mandy. Hij zint op wraak en hij jaagt op de daders verantwoordelijk voor haar dood.

 • A Girl Walks Home Alone at Night

  2014 M11 21

  Er gebeuren vreemde dingen in Bad City, een Iraans spookdorp dat vol zit met prostituees, junkies, pooiers en andere verdorven zielen. Wat deze bewoners niet weten, is dat ze worden gestalkt door een eenzame vampier…

 • The Love Witch

  2016 M11 11
 • Nosferatu the Vampyre

  1979 M01 17
 • Goodnight Mommy

  2014 M10 7
 • The Dark Divide

  2020 M03 28
 • Evolution

  2015 M09 14
 • Let Me In

  2010 M10 1

  A bullied young boy befriends a young female vampire who lives in secrecy with her guardian. This is the English-language remake of the movie “Let The Right One In,” which was an adaptation of a book.

  The original film — “Let the Right One In” — is on Hulu.

 • The Pit and the Pendulum

  1961 M08 12

  Francis Barnard gaat naar Spanje als hij hoort dat zijn zuster Elizabeth is overleden. Haar echtgenoot, Nicholas Medina, de zoon van de ergste martelaar van de Spaanse inquisitie, vertelt hem dat zij is overleden aan een bloedziekte, maar Francis vindt dit moeilijk om te geloven.

More Streaming Services for Horror

DIRECTV STREAM Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $50 Amazon Gift Card when you sign up for DIRECTV STREAM.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $25 Uber Eats Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Hulu Live TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $35 Amazon Gift Card when you sign up for Hulu Live TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.