Overslaan naar inhoud

How to Stream Every Show Nominated for 2022 TCA Awards; Netflix, HBO, Apple TV+ Lead Noms

Joshua Thiede

Streaming services dominated the Television Critics Association Awards as the institution announced its 2022 nominees on Thursday. Netflix and Apple TV+ lead the way, while ABC’s latest hit comedy “Abbott Elementary” landed nominations in five categories. Winners of the 38th annual TCA Awards will be announced on Aug. 6.

Netflix garnered 13 nominations, with HBO’s 12 nods placing it in a close second. Apple TV+, HBO Max, and Hulu received 10, nine, and eight nods respectively. Competition between individual shows grew heated as “Abbott Elementary” is placed against dramas including AMC’s “Better Call Saul,” Netflix’s “Squid Game” and HBO’s “Succession.” Notably missing from the nominees are Disney+ Marvel and Star Wars content.

For the first time in three years, the award ceremony lets streaming and broadcast TV go head-to-head with the most diverse roster of nominees the association has ever hosted. As streaming becomes more popular, services are spending more on original content in a bid to attract additional subscribers.

With companies such as Netflix and Disney+ moving into ad-supported video-on-demand (AVOD) subscription tiers, the huge boost in advertising revenue may see even more investment in original and popular properties with TV-style programming.

Where to Stream TCA Awards-Nominated Shows

Individual Achievement in Drama

 • Squid Game

  September 17, 2021

  Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

 • Dopesick

  October 13, 2021

  In het hart van een klein stadje in de staat Virginia wordt een portret geschilderd van gezinnen die getroffen zijn door de opioïde crisis in de Verenigde Staten. De portretten van de families en hun elkaar kruisende verhalen houden een spiegel voor waar Amerika nu is. Ze werpen een hoopvol licht op de helden die vechten tegen de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis. Dit gaat van de bestuurskamers van Purdue Pharma tot in de gangen van de DEA.

 • Yellowjackets

  November 14, 2021

  Dit gelijkwaardige overlevings-epos, psychologisch horrorverhaal en coming-of-age-drama vertelt de saga van een team van enorm getalenteerde middelbare schoolmeisjesvoetballers die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie vertelt het verhaal van hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer in elkaar te zetten.

 • This Is Us

  September 20, 2016

  ‘Soms wil het leven je nog wel eens verrassen.’ De verfrissend eerlijke en provocerende serie volgt een unieke groep mensen wiens paden elkaar kruisen en hun leven op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden zijn. Sommige van hen zijn zelfs op de zelfde dag geboren en nog veel meer dan iemand kan vermoeden.

 • Better Call Saul

  February 8, 2015

  Saul Goodman ontmoet Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Medewerkend, en vaker tegenwerkend, is “fixer” Mike Erhmantraut. De serie zal Jimmy’s omschakeling naar Saul Goodman volgen, de man die het woord “straf” in “strafpleiter” voorstaat.

 • Maid

  October 1, 2021

  Een alleenstaande moeder wendt zich tot het huishouden om rond te komen in haar strijd tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie.

 • Severance

  February 17, 2022

  Mark is een data-analist die werkt voor het bedrijf ‘Lumen Industries’. Hij heeft de leiding over een team kantoorarbeiders wier herinneringen aan hun privé- en werkend bestaan operatief van elkaar worden opgesplitst. Wanneer een collega die eerder geheimzinnig deed plotseling wordt vermist, wordt Mark hierover gealarmeerd. Vervolgens komt Mark langzamerhand achter de waarheid die achter het werk van de werknemers van ‘Lumen Industries’ schuilgaat, en begint hij te beseffen dat het bedrijf gevaarlijker is dan het lijkt.

 • The Dropout

  March 3, 2022

  Het verhaal van Elizabeth Holmes de oprichter van het bloedtestbedrijf Theranos. Hoe kon ‘s werelds jongste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verliezen? Hoe kwam het dat de vrouw, die ooit werd aangekondigd als ‘de volgende Steve Jobs’, strafrechtelijk werd vervolgd - waarvan ze pleitte niet schuldig te zijn - en tot 20 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld? Hoe bracht haar technologie, die een revolutie teweeg zou brengen in de gezondheidszorg, mogelijk miljoenen patiënten in gevaar? En hoe hebben zoveel slimme mensen niet gezien dat het nep was?

 • Succession

  June 3, 2018

  De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert één van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat zelf ook zo?


Individual Achievement in Comedy

 • Better Things

  September 8, 2016

  De gescheiden actrice Sam Fox probeert haar drie dochters in haar eentje goed op te voeden. Ondertussen heeft ze te maken met de druk van het werken in Hollywood en de problemen van een alleenstaande ouder.

 • Abbott Elementary

  December 7, 2021

  In this workplace comedy, a group of dedicated, passionate teachers — and a slightly tone-deaf principal — are brought together in a Philadelphia public school where, despite the odds stacked against them, they are determined to help their students succeed in life. Though these incredible public servants may be outnumbered and underfunded, they love what they do — even if they don’t love the school district’s less-than-stellar attitude toward educating children.

 • Somebody Somewhere

  January 16, 2022

  Sam is a true Kansan on the surface but beneath it all struggles to fit the hometown mold. As she grapples with loss and acceptance, singing is Sam’s saving grace and leads her on a journey to discover herself and a community of outsiders that don’t fit in but don’t give up, showing that finding your people, and finding your voice, is possible. Anywhere. Somewhere.

 • Barry

  March 25, 2018

  Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.

 • Only Murders in the Building

  August 31, 2021

  Drie vreemden uit New York delen dezelfde obsessie van het oplossen van misdaden. Wanneer er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruiken ze hun precieze kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat.

 • Ted Lasso

  August 14, 2020

  Ted Lasso is in de Verenigde Staten coach van een American Footballteam op het College-niveau. In plaats van dat de beste man binnen zijn eigen land carrière probeert te maken, neemt hij een opmerkelijke stap richting het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt hij aangesteld als trainer van een voetbalteam. En daar sta je dan als onnozele Amerikaan midden in de Britse cultuur met een sport waar je eigenlijk totaal geen kaas van hebt gegeten.


Outstanding Achievement in News and Information

 • The Beatles: Get Back

  November 25, 2021

  “The Beatles: Get Back” neemt het publiek mee terug in de tijd naar de opnamesessies van de band in januari 1969, die een cruciaal moment in de muziekgeschiedenis werden. De docuserie toont het creatieve proces van The Beatles terwijl ze proberen 14 nieuwe nummers te schrijven ter voorbereiding op hun eerste liveconcert in meer dan twee jaar. Geconfronteerd met een bijna onmogelijke deadline, worden de sterke vriendschapsbanden tussen John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr op de proef gesteld. De docuserie is samengesteld uit bijna 60 uur ongeziene beelden die in 21 dagen zijn opgenomen en bevat daarnaast - voor het eerst in zijn geheel - het laatste live optreden van The Beatles als groep, het onvergetelijke dakconcert op Savile Row in Londen.

 • Benjamin Franklin

  April 4, 2022

  Explore the revolutionary life of one of the 18th century’s most consequential and compelling personalities, whose work and words unlocked the mystery of electricity and helped create the United States.

 • Frontline

  January 17, 1983

  Since it began in 1983, Frontline has been airing public-affairs documentaries that explore a wide scope of the complex human experience. Frontline’s goal is to extend the impact of the documentary beyond its initial broadcast by serving as a catalyst for change.

 • George Carlin's American Dream

  May 20, 2022

  Het leven en werk van de legendarische komiek George Carlin, die de ‘koning van de tegencultuurkomedie’ werd genoemd. De documentaire bekijkt deze culturele kameleon die wordt herinnerd als één van de invloedrijkste stand-upcomedians aller tijden.

 • How To with John Wilson

  October 23, 2020
 • Prehistoric Planet

  May 23, 2022

  Ervaar de wonderen van onze wereld zoals nooit tevoren in deze docuserie van Jon Favreau en de producenten van Planet Earth. Reis 66 miljoen jaar terug in de tijd en aanschouw de indrukwekkende dinosaurussen en buitengewone wezens die het land, de zee en de lucht bevolkten.

 • 60 Minutes

  September 24, 1968

  America’s popular television News magazine in which an ever changing team of CBS News correspondents contribute segments ranging from hard news coverage to politics to lifestyle and pop culture.

 • The Tinder Swindler

  February 2, 2022

  Een Israëlische oplichter, die zich voordeed als een rijke, jetzettende diamantmagnaat, probeerde vrouwen online op tinder het hof te maken en hen vervolgens miljoenen dollars te ontfutselen. Nu zijn sommige slachtoffers van plan om hem terug te pakken en zinnen op wraak.

 • We Need to Talk About Cosby

  January 30, 2022

  During his nearly 50 years in show business, Bill Cosby became one of the most recognizable Black celebrities in America. With a career that included an astronomical rise on television in the mid-1960s; work in children’s programming and education; legendary stand-up performances and albums; and an epoch-defining hit sitcom, The Cosby Show, Cosby was a model of Black excellence for millions of Americans. But now, thanks to the brave and painful testimonies of dozens of women, we know there was a sinister reality to the man once extolled as “America’s Dad.”


Outstanding Achievement in Reality

 • The Amazing Race

  September 5, 2001

  This reality competition sees teams embark on a trek around the world to amazing destinations where they must compete in a series of challenges, some mental and some physical. Only when the tasks are completed will they learn of their next location. Teams who are the farthest behind will gradually be eliminated as the contest progresses, with the first team to arrive at the final destination winning the race and the $1 million prize.

 • Cheer

  January 8, 2020

  The stakes on the mat are high, but for these cheerleaders, the only thing more brutal than their workouts and more exceptional than their performances are the stories of adversity and triumph behind the athletes themselves.

 • Finding Magic Mike

  February 26, 2022

  Ten regular guys who have “lost their magic” are put through the paces of a Magic Mike Live bootcamp, baring their souls — and more — as they learn to perform sexy and daring dance routines with one being crowned the real Magic Mike. The winner will pocket a cash prize.

 • Legendary

  May 27, 2020
 • The Real Housewives of Salt Lake City

  November 11, 2020

  Fueled by multi-million-dollar businesses and brands, a hidden social circle of successful women have created their own paradise in the majestic mountains of Utah.

 • The Real World Homecoming

  March 4, 2021

  After spending decades apart, the roommates featured in The Real World reconnect to find out how the series transformed their lives since the cameras stopped rolling, and they’ll discover, once again, what happens when people stop being polite… and start getting real.

 • Take Out with Lisa Ling

  January 27, 2022

  Lisa Ling travels from the bayous of Louisiana to Orange County’s Little Saigon, exploring the foods we love while shining a long overdue spotlight on the contributions Asian Americans have been making to the United States since before the United States was even the United States.

 • Top Chef

  February 22, 2010

  French version of the reality competition show in which chefs compete against each other in culinary challenges and are judged by a panel of professional chefs and other notables from the food and wine industry with one or more contestants eliminated in each episode.


Outstanding Achievement in Youth Programming

 • Ada Twist, Scientist

  September 28, 2021

  De piepkleine wetenschapper Ada Dapper en haar twee beste vrienden zoeken antwoorden op grootse vragen en werken samen om te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit.

 • The Baby-Sitters Club

  July 3, 2020
 • El Deafo

  January 7, 2022

  Going to school and making new friends can be tough. Having to do both while wearing a bulky hearing aid on your chest? That takes superpowers! With a little help from her superhero alter ego, El Deafo, Cece learns to embrace her differences.

 • Mira, Royal Detective

  March 20, 2020

  A brave and resourceful girl becomes a royal detective in India after solving a mystery that saved the kingdom’s young prince.

 • Octonauts: Above & Beyond

  September 7, 2021
 • Odd Squad

  November 26, 2014

  Odd Squad saves the day whenever something unusual happens.

 • Ridley Jones

  July 13, 2021

  De dappere en nieuwsgierige Ridley en haar vriendjes beschermen de schatten van het museum en bewaren zijn magische geheim: alles komt ‘s nachts tot leven!

 • Sesame Street

  November 10, 1969

  On a special inner city street, the inhabitants—human and muppet—teach preschoolers basic educational and social concepts using comedy, cartoons, games, and songs.


Outstanding New Program

 • Abbott Elementary

  December 7, 2021

  In this workplace comedy, a group of dedicated, passionate teachers — and a slightly tone-deaf principal — are brought together in a Philadelphia public school where, despite the odds stacked against them, they are determined to help their students succeed in life. Though these incredible public servants may be outnumbered and underfunded, they love what they do — even if they don’t love the school district’s less-than-stellar attitude toward educating children.

 • Ghosts

  October 7, 2021

  Samantha en Jay gooien voorzichtigheid in de wind wanneer ze hun onlangs geërfde landgoed ombouwen tot een bed-and-breakfast. Noem het misplaatste plannen. Niet alleen valt het landgoed uit elkaar, maar het wordt ook bewoond door geesten van vorige bewoners, die alleen Samantha kan zien en horen. Ghosts vertelt het grappige, oprechte verhaal over een nieuwe droom, die onthult dat verbinding en zelfontdekking niet alleen voor de levenden zijn.

 • Only Murders in the Building

  August 31, 2021

  Drie vreemden uit New York delen dezelfde obsessie van het oplossen van misdaden. Wanneer er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruiken ze hun precieze kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat.

 • Pachinko

  March 25, 2022

  Gebaseerd op de New York Times bestseller. Deze serie vertelt het verhaal van vier generaties in een Koreaanse immigrantenfamilie die het thuisland verlaten om hun dromen na te jagen in een ultieme zoektocht naar een goed en succesvol leven.

 • Reservation Dogs

  August 9, 2021

  Na de dood van hun vriend proberen vier inheemse tieners aan het kleine reservaatgemeenschap van Oklahoma te ontsnappen. Elora Danan, de rustige Cheese, de grofgebekte Willie Jack en leider Bear Smallhill trachten geld op te brengen opdat ze naar het exotische Californië kunnen ontsnappen. Om dat voor elkaar te krijgen voeren ze kleine diefstallen uit, wat geen gemakkelijke taak blijkt met rivaliserende bendes.

 • Severance

  February 17, 2022

  Mark is een data-analist die werkt voor het bedrijf ‘Lumen Industries’. Hij heeft de leiding over een team kantoorarbeiders wier herinneringen aan hun privé- en werkend bestaan operatief van elkaar worden opgesplitst. Wanneer een collega die eerder geheimzinnig deed plotseling wordt vermist, wordt Mark hierover gealarmeerd. Vervolgens komt Mark langzamerhand achter de waarheid die achter het werk van de werknemers van ‘Lumen Industries’ schuilgaat, en begint hij te beseffen dat het bedrijf gevaarlijker is dan het lijkt.

 • The White Lotus

  July 11, 2021

  De serie volgt de vakanties van verschillende hotelgasten, terwijl ze ontspannen en bijkomen in het paradijs. Maar met elke dag die voorbijgaat, komt er een duistere kant aan het licht bij deze, op het eerste gezicht, perfecte reizigers.

 • Yellowjackets

  November 14, 2021

  Dit gelijkwaardige overlevings-epos, psychologisch horrorverhaal en coming-of-age-drama vertelt de saga van een team van enorm getalenteerde middelbare schoolmeisjesvoetballers die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie vertelt het verhaal van hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer in elkaar te zetten.


Outstanding Achievement in Movies, Miniseries or Specials

 • Dopesick

  October 13, 2021

  In het hart van een klein stadje in de staat Virginia wordt een portret geschilderd van gezinnen die getroffen zijn door de opioïde crisis in de Verenigde Staten. De portretten van de families en hun elkaar kruisende verhalen houden een spiegel voor waar Amerika nu is. Ze werpen een hoopvol licht op de helden die vechten tegen de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis. Dit gaat van de bestuurskamers van Purdue Pharma tot in de gangen van de DEA.

 • The Dropout

  March 3, 2022

  Het verhaal van Elizabeth Holmes de oprichter van het bloedtestbedrijf Theranos. Hoe kon ‘s werelds jongste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verliezen? Hoe kwam het dat de vrouw, die ooit werd aangekondigd als ‘de volgende Steve Jobs’, strafrechtelijk werd vervolgd - waarvan ze pleitte niet schuldig te zijn - en tot 20 jaar gevangenisstraf werd veroordeeld? Hoe bracht haar technologie, die een revolutie teweeg zou brengen in de gezondheidszorg, mogelijk miljoenen patiënten in gevaar? En hoe hebben zoveel slimme mensen niet gezien dat het nep was?

 • The Girl from Plainville

  March 29, 2022

  The Girl From Plainville is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van de unieke sms-zelfmoordzaak van Michelle Carter. De serie, gebaseerd op het gelijknamige artikel in Esquire van Jesse Barron, onderzoekt Carters relatie met Conrad Roy III en de gebeurtenissen die leidden tot zijn dood en haar veroordeling voor aanzetten tot zelfmoord.

 • Maid

  October 1, 2021

  Een alleenstaande moeder wendt zich tot het huishouden om rond te komen in haar strijd tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie.

 • Midnight Mass

  September 24, 2021

  Crockett Island heeft een kleine gemeenschap die geïsoleerd leeft, en een relatief rustig bestaan leidt. Op een dag arriveert een mysterieuze, charismatische jonge priester op het eiland. Na zijn aankomst doen zich steeds vreemdere gebeurtenissen voor, die als angstaanjagende voorboden voor onheilen kunnen dienen.

 • The Staircase

  May 5, 2022

  The Staircase is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over het leven van Michael Peterson, zijn wijdvertakte familie in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson.

 • Station Eleven

  December 16, 2021

  Een verwoestende grieppandemie heeft gewoed over de wereld. Verdeeld over meerdere tijdlijnen worden de verhalen gevolgd van verschillende overlevenden. Deze mensen proberen in een post-apocalyptisch landschap een nieuwe wereld op te bouwen, en hun eigen levens weer op de rails te krijgen, na alles eerder te hebben verloren.

 • Under the Banner of Heaven

  April 28, 2022

  A devout detective’s faith is tested as he investigates a brutal murder that seems to be connected to an esteemed Utah family’s spiral into LDS fundamentalism and their distrust in the government.


Outstanding Achievement in Drama

 • Better Call Saul

  February 8, 2015

  Saul Goodman ontmoet Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Medewerkend, en vaker tegenwerkend, is “fixer” Mike Erhmantraut. De serie zal Jimmy’s omschakeling naar Saul Goodman volgen, de man die het woord “straf” in “strafpleiter” voorstaat.

 • The Good Fight

  February 19, 2017

  Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren bij Lockhart & Lee en probeert ze samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn hun reputaties te herstellen. Ze sluit zich aan bij een prominent advocatenkantoor in Chicago.

 • Pachinko

  March 25, 2022

  Gebaseerd op de New York Times bestseller. Deze serie vertelt het verhaal van vier generaties in een Koreaanse immigrantenfamilie die het thuisland verlaten om hun dromen na te jagen in een ultieme zoektocht naar een goed en succesvol leven.

 • Severance

  February 17, 2022

  Mark is een data-analist die werkt voor het bedrijf ‘Lumen Industries’. Hij heeft de leiding over een team kantoorarbeiders wier herinneringen aan hun privé- en werkend bestaan operatief van elkaar worden opgesplitst. Wanneer een collega die eerder geheimzinnig deed plotseling wordt vermist, wordt Mark hierover gealarmeerd. Vervolgens komt Mark langzamerhand achter de waarheid die achter het werk van de werknemers van ‘Lumen Industries’ schuilgaat, en begint hij te beseffen dat het bedrijf gevaarlijker is dan het lijkt.

 • Squid Game

  September 17, 2021

  Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

 • Succession

  June 3, 2018

  De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert één van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat zelf ook zo?

 • This Is Us

  September 20, 2016

  ‘Soms wil het leven je nog wel eens verrassen.’ De verfrissend eerlijke en provocerende serie volgt een unieke groep mensen wiens paden elkaar kruisen en hun leven op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden zijn. Sommige van hen zijn zelfs op de zelfde dag geboren en nog veel meer dan iemand kan vermoeden.

 • Yellowjackets

  November 14, 2021

  Dit gelijkwaardige overlevings-epos, psychologisch horrorverhaal en coming-of-age-drama vertelt de saga van een team van enorm getalenteerde middelbare schoolmeisjesvoetballers die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie vertelt het verhaal van hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer in elkaar te zetten.


Outstanding Achievement in Comedy

 • Abbott Elementary

  December 7, 2021

  In this workplace comedy, a group of dedicated, passionate teachers — and a slightly tone-deaf principal — are brought together in a Philadelphia public school where, despite the odds stacked against them, they are determined to help their students succeed in life. Though these incredible public servants may be outnumbered and underfunded, they love what they do — even if they don’t love the school district’s less-than-stellar attitude toward educating children.

 • Atlanta

  September 6, 2016

  In this wildly imaginative show from creator Donald Glover, a one-hit wonder hip-hop artist and his cousin navigate the world of small-time fame in the music industry. “Atlanta” is impossible to categorize - alternately funny, touching, strange, surreal, and perceptive. Each episode switches tone, serving almost as a standalone film featuring recurring characters. There are no rules on “Atlanta” - Justin Bieber is Black, invisible cars exist - the world is whatever Glover needs it to be for that particular episode. This gem is one of the most inventive shows on TV.

 • Barry

  March 25, 2018

  Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.

 • Ghosts

  October 7, 2021

  Samantha en Jay gooien voorzichtigheid in de wind wanneer ze hun onlangs geërfde landgoed ombouwen tot een bed-and-breakfast. Noem het misplaatste plannen. Niet alleen valt het landgoed uit elkaar, maar het wordt ook bewoond door geesten van vorige bewoners, die alleen Samantha kan zien en horen. Ghosts vertelt het grappige, oprechte verhaal over een nieuwe droom, die onthult dat verbinding en zelfontdekking niet alleen voor de levenden zijn.

 • Hacks

  May 13, 2021

  Explore a dark mentorship that forms between Deborah Vance (Jean Smart), a legendary Las Vegas comedian, and an entitled, outcast 25-year-old (Hannah Einbinder).

 • Only Murders in the Building

  August 31, 2021

  Drie vreemden uit New York delen dezelfde obsessie van het oplossen van misdaden. Wanneer er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio moord en gebruiken ze hun precieze kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat.

 • Reservation Dogs

  August 9, 2021

  Na de dood van hun vriend proberen vier inheemse tieners aan het kleine reservaatgemeenschap van Oklahoma te ontsnappen. Elora Danan, de rustige Cheese, de grofgebekte Willie Jack en leider Bear Smallhill trachten geld op te brengen opdat ze naar het exotische Californië kunnen ontsnappen. Om dat voor elkaar te krijgen voeren ze kleine diefstallen uit, wat geen gemakkelijke taak blijkt met rivaliserende bendes.

 • Ted Lasso

  August 14, 2020

  Ted Lasso is in de Verenigde Staten coach van een American Footballteam op het College-niveau. In plaats van dat de beste man binnen zijn eigen land carrière probeert te maken, neemt hij een opmerkelijke stap richting het Verenigd Koninkrijk. Daar wordt hij aangesteld als trainer van een voetbalteam. En daar sta je dan als onnozele Amerikaan midden in de Britse cultuur met een sport waar je eigenlijk totaal geen kaas van hebt gegeten.


Outstanding Achievement in Variety, Talk or Sketch

 • The Amber Ruffin Show

  September 25, 2020

  Amber showcases her signature smart-and-silly take on the news of the week, responding to it all with a charming mix of seriousness, nonsense and evening gowns.

 • A Black Lady Sketch Show

  August 2, 2019

  A narrative series set in a limitless magical reality full of dynamic, hilarious characters and celebrity guests presenting sketches performed by a core cast of black women.

 • I Think You Should Leave with Tim Robinson

  April 23, 2019

  There is no such thing as an ordinary interaction in this offbeat sketch comedy series that features a deep roster of guest stars.

 • Last Week Tonight with John Oliver

  April 27, 2014

  A half-hour satirical look at the week in news, politics and current events.

 • Late Night with Seth Meyers

  February 24, 2014
 • The Late Show with Stephen Colbert

  September 8, 2015

  Stephen Colbert brings his signature satire and comedy to The Late Show with Stephen Colbert, the #1 show in late night, where he talks with an eclectic mix of guests about what is new and relevant in the worlds of politics, entertainment, business, music, technology, and more. Featuring bandleader Jon Batiste with his band Stay Human, the Emmy Award-nominated show is broadcast from the historic Ed Sullivan Theater. Stephen Colbert, Chris Licht, Tom Purcell, and Jon Stewart are executive producers. Barry Julien and Denise Rehrig serve as co-executive producers.

 • Saturday Night Live

  October 11, 1975
 • Ziwe

  May 9, 2021

Program of the Year

 • Abbott Elementary

  December 7, 2021

  In this workplace comedy, a group of dedicated, passionate teachers — and a slightly tone-deaf principal — are brought together in a Philadelphia public school where, despite the odds stacked against them, they are determined to help their students succeed in life. Though these incredible public servants may be outnumbered and underfunded, they love what they do — even if they don’t love the school district’s less-than-stellar attitude toward educating children.

 • Better Call Saul

  February 8, 2015

  Saul Goodman ontmoet Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Medewerkend, en vaker tegenwerkend, is “fixer” Mike Erhmantraut. De serie zal Jimmy’s omschakeling naar Saul Goodman volgen, de man die het woord “straf” in “strafpleiter” voorstaat.

 • Hacks

  May 13, 2021

  Explore a dark mentorship that forms between Deborah Vance (Jean Smart), a legendary Las Vegas comedian, and an entitled, outcast 25-year-old (Hannah Einbinder).

 • Severance

  February 17, 2022

  Mark is een data-analist die werkt voor het bedrijf ‘Lumen Industries’. Hij heeft de leiding over een team kantoorarbeiders wier herinneringen aan hun privé- en werkend bestaan operatief van elkaar worden opgesplitst. Wanneer een collega die eerder geheimzinnig deed plotseling wordt vermist, wordt Mark hierover gealarmeerd. Vervolgens komt Mark langzamerhand achter de waarheid die achter het werk van de werknemers van ‘Lumen Industries’ schuilgaat, en begint hij te beseffen dat het bedrijf gevaarlijker is dan het lijkt.

 • Squid Game

  September 17, 2021

  Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

 • Succession

  June 3, 2018

  De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert één van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat zelf ook zo?

 • The White Lotus

  July 11, 2021

  De serie volgt de vakanties van verschillende hotelgasten, terwijl ze ontspannen en bijkomen in het paradijs. Maar met elke dag die voorbijgaat, komt er een duistere kant aan het licht bij deze, op het eerste gezicht, perfecte reizigers.

 • Yellowjackets

  November 14, 2021

  Dit gelijkwaardige overlevings-epos, psychologisch horrorverhaal en coming-of-age-drama vertelt de saga van een team van enorm getalenteerde middelbare schoolmeisjesvoetballers die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in de afgelegen noordelijke wildernis. De serie vertelt het verhaal van hun afdaling van een gecompliceerd maar bloeiend team naar woeste clans, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer in elkaar te zetten.

DIRECTV STREAM Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $50 Amazon Gift Card when you sign up for DIRECTV STREAM.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $25 Uber Eats Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Hulu Live TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $35 Amazon Gift Card when you sign up for Hulu Live TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.