Overslaan naar inhoud

Hoe je ‘Cruella’ gratis kunt kijken met je Disney+ abonnement

Jason Gurwin

Cruella, het historische verhaal van 101 Dalmatiërs-schurk Cruella de Vil, is vanaf vandaag gratis te streamen op Disney+. Toen de film voor het eerst in de bioscoop werd uitgebracht en als Disney Premier Access-titel, moesten abonnees een extra vergoeding betalen, maar nu kun je hem bekijken bij je Disney+ abonnement.

Hoe Cruella te kijken zonder extra kosten op Disney+

Hoe Cruella te kijken zonder extra kosten

Om Cruella zonder extra kosten te kijken, heb je een Disney+ abonnement nodig. Zodra u zich aanmeldt, kunt u eenvoudig zoeken naar Cruella en deze gaan bekijken.

Als reactie op de pandemie heeft Disney+ Premier Access-releases geïntroduceerd. Toen bepaalde Disney-films in de bioscoop werden uitgebracht, konden ze op Disney+ worden gestreamd voor een extra $ 29,99 per titel. Na ongeveer drie maanden worden Premier Access-titels toegevoegd aan de reguliere Disney+ bibliotheek en is Premier Access niet langer nodig. Cruella is een van de andere Premier Access-titels die dit jaar door Disney+ zijn uitgebracht.

Biedt Disney+ een gratis proefperiode aan?

Helaas is er geen gratis proefversie voor Disney+. Om Cruella te bekijken, moet je je abonneren op de streamingdienst voor € 7 / maand, of € 70 / jaar (€ 5,83 / maand)

Over Cruella

In het Londen van de jaren 70, midden in de punkrockrevolutie, is een jonge oplichter genaamd Estella vastbesloten om naam te maken met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een stel jonge dieven die haar honger naar kattenkwaad waarderen, en samen zijn ze in staat om een ​​leven voor zichzelf op te bouwen op de straten van Londen.

Op een dag trekt Estella’s flair voor mode de aandacht van barones von Hellman, een modelegende die verwoestend chic en angstaanjagend haute is. Maar hun relatie zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die ervoor zullen zorgen dat Estella haar slechte kant zal omarmen en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella zal worden.

Op welke apparaten kun je Cruella streamen op Disney+?

Disney+ is compatibel met Disney + é compatível comAmazon Fire TV, Apple TV, Google Chromecast, Roku, iPhone, iPad, Android Phone/Tablet, Xbox, Playstation, Samsung Smart TV,LG Smart TV, VIZIO Smart TV, Android TV, en Browser.

AT&T TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $10 Amazon Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.