Overslaan naar inhoud

Hoe de première van ‘The Falcon and the Winter Soldier’ ​​online te bekijken op Apple TV, Roku, Fire TV en mobiel

Jeremy Milliner

Het is een paar lange weken geleden sinds de “WandaVision” -finale verliet dat Marvel-fans hun runen bestudeerden en wantrouwende blikken wierpen op onschuldige konijnen. We snakken al naar meer originele shows van de studio die ons Iron Man, Avengers, Black Panther en andere MCU-films hebben gebracht die enkele van de grootste films van het afgelopen decennium zijn. De volgende in de rij is Falcon and the Winter Soldier, wiens titulaire personages op 19 maart exclusief op Disney+ duiken.

Hoe ‘The Falcon and The Winter Soldier’ ​​te bekijken

Sam Wilson (Anthony Mackie) heeft een lange weg afgelegd sinds hij gelijke tred hield met het hardlopen van rondjes met Steve Rogers. Bucky Barnes (Sebastian Stan) is nog verder gekomen, sinds hij Rogers hielp bij het afweren van pestkoppen in de steegjes in Brooklyn voordat de laatste ooit Captain America werd gedoopt. De twee werden weerzinwekkende partners-in-crime terug in Captain America: Civil War, en hadden allebei het geluk om de gebeurtenissen van Avengers: Endgame te overleven, zelfs als het onvoorspelbaar werd na de beruchte snap van Thanos.

De nu gepensioneerde Steve Rogers gaf de fakkel (en het schild) aan Wilson door aan het einde van Endgame, en zowel hij als Barnes nemen Cap op om de erfenis voort te zetten. The Falcon and The Winter Soldier speelt zich af als een buddy-politiefilm, waarbij zowel Wilson als Barnes proberen elkaar te overtreffen en te slim af te zijn terwijl ze de pijn aan slechteriken uitdelen. De meest opvallende onder hen is de terugkerende baron Zemo (Daniel Brühl), die deze keer meer op komisch geïnspireerde kleding lijkt te dragen.

“Superhelden mogen niet bestaan”, vertelt Zemo over de trailer. “Ik ben niet van plan mijn werk onafgemaakt te laten.” Ook keert Sharon Carter (Emily VanCamp), Agent 13 terug naar de MCU. Carter verscheen voor het eerst in “Captain America: The Winter Soldier”. als een SHIELD-agent en achternicht van Cap’s oude vlam, Peggy Carter.

Kun je ‘The Falcon and The Winter Soldier’ ​​gratis streamen?

Disney+ beëindigde vorig jaar hun gratis proefperiode, dus om de show te kunnen bekijken, moet je aanmelden voor de streamingdienst. Het is beschikbaar voor € 7 / maand, of € 70 / jaar (€ 5,83 / maand).

Hoe laat wordt ‘The Falcon and The Winter Soldier’ ​​uitgebracht?

Volgens Disney zal de eerste aflevering van “The Falcon and The Winter Soldier” op 19 maart om 3 uur ‘s ochtends EST beschikbaar zijn.

Wanneer worden de afleveringen van ‘The Falcon and The Winter Soldier’ ​​uitgebracht?

“The Falcon and The Winter Soldier” zal bestaan ​​uit zes afleveringen. Elke aflevering duurt 50 minuten. Disney+ komt uit op 19 maart. Aflevering 2 wordt de week daarop, 26 maart, tegelijkertijd uitgezonden.

Wat is het afleveringsschema van ‘The Falcon and The Winter Soldier’?

In tegenstelling tot Netflix volgt Disney+ niet het binge-watch-model om alle afleveringen tegelijk uit te brengen. In plaats daarvan brengt de service elke week een aflevering uit.

  • Aflevering 1: vrijdag 19 maart
  • Aflevering 2: vrijdag 26 maart
  • Aflevering 3: vrijdag 2 april
  • Aflevering 4: vrijdag 9 april
  • Aflevering 5: vrijdag 16 april
  • Aflevering 6: vrijdag 23 april

Op welke apparaten kan ik ‘The Falcon and The Winter Soldier’ ​​streamen?

Je kunt “The Falcon and The Winter Soldier” streamen op Disney+ met Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Android TV, iPhone/iPad, Android, PS4/PS5, Xbox, VIZIO Smart TV, LG Smart TV, en Samsung Smart TV.

The Falcon and The Winter Soldier preview

AT&T TV Cash Back

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.