Overslaan naar inhoud

Jessica Walter Dies at 80 - How to Stream Her Best Films and Shows including ‘Arrested Development’

Ben Bowman

Jessica Walter passed away in her sleep at home in New York City yesterday. The 80-year-old actress had a career that spanned six decades and was most known to younger audiences as Lucille Bluth in “Arrested Development.” She also provided the voice for Malory Archer on FXX’s animated series “Archer.”

The Best of Jessica Walter

 • Archer

  17 september 2009

  Sterling Archer is ‘s werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen zijn alleen te verontschuldigen omdat aan het eind van de dag, hij nog steeds op een of andere manier, welke crises ook de mensheid bedreigde, altijd weet te voorkomen.

 • Arrested Development

  2 november 2003

  Dit is het verhaal van de Bluth familie. Als de patriarch wordt gearresteerd moet zoon Micheal Bluth de leiding over het familiebedrijf en de disfunctionele familie noodgedwongen overnemen. Verwend door de jarenlange rijkdom en de daarop volgende voordelen maken ze het leven van Micheal niet gemakkelijk.

  As Lucille Bluth, Walter earned an Emmy nomination.

 • Dinosaurs

  26 april 1991

  Dinosaurs follows the life of a family of dinosaurs, living in a modern world. They have TV’s, fridges, microwaves, and every modern convenience.

  Walter provided the voice for Fran Sinclair, the mother in this unique ’90s sitcom.

 • Play Misty for Me

  3 november 1971

  Een dj van KRML, een jazz radio station, heeft voor zover hij weet een gewone relatie met een bezeten fan. Hij probeert om weer terug te gaan naar zijn relatie met zijn vorige vriendin. Maar zij is vastberaden om een deel van zijn leven te worden, ook als dat zijn dood betekent.

  Walter received a Golden Globe nomination for her work in this film.

 • Grand Prix

  21 december 1966

  Amerikaanse Grand Prix coureur, Pete Aron, is ontslagen door Jordan-BRM na een crash bij Monaco, waarbij zijn teamgenoot Scott Stoddard gewond raakte. Terwijl Stoddard vecht voor zijn herstel, begint Aron voor Yamura rijden en wordt verliefd op Stoddards vrouw.

 • Lilith

  2 oktober 1964

  The story of a mysterious young woman in an elite sanitarium in New England, who seems to weave a magical spell all around her and restless, but sincere young man with an equally obscure past is seemingly drawn into her web. As time passes, their relationship deepens and intensifies, and the differences between them begin to blur, leading to a shocking, but oddly logical conclusion.

Co-stars and Hollywood heavyweights eulogized the actress on Twitter.

AT&T TV Cash Back

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Cash Back

Let us know your e-mail address to send your $10 Amazon Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.