Overslaan naar inhoud

auto_awesome Translate from: English volume_up 889 / 5000 Translation results De Disney+ HallowStream-gids brengt Halloween-schreeuwen naar je streaming

Michael King

Disney+ heeft zijn eigen reeks enge films voor het Halloween-seizoen. De streamer maakt gebruik van het enge gedeelte van de kalender om een ​​unieke draai aan het genre van de schepselfunctie toe te voegen.

Terwijl sommige functies in het klassieke genre vallen, vallen andere meer in het gezinsvriendelijke rijk.Ze zijn allemaal de moeite waard om wat popcorn te knallen, de lichten uit te doen en je klaar te maken voor wat schreeuwend plezier.

Naast de volledige collectie van “The Simpsons Treehouse of Horror”, kun je nieuwe originelen bekijken, waaronder “LEGO Star Wars Terrifying Tales”, RL Stine’s Just Beyond”, en What If… Zombies?!”, een speciale editie van Marvel’s ” Wat als?” serie.

Bekijk de onderstaande lijst voor je favoriete angsten en bereid je voor op de grootste angsten van het seizoen. De titels zullen variëren afhankelijk van je markt.

 • LEGO Star Wars Griezelige Verhalen

  1 oktober 2021

  Na een noodlanding op de vulkanische planeet Mustafar, zoeken Poe en BB-8 hulp in het griezelige oude kasteel van Darth Vader. Daar ontmoeten ze een sluwe Hutt, een moedige monteur, en Darth Vaders oude bediende Vaneé die hen trakteert op drie angstaanjagende verhalen die verband houden met oude artefacten en iconische schurken uit alle tijdperken van Star Wars.

 • Muppets Haunted Mansion

  8 oktober 2021

  Het is Halloween en de Muppets vieren feest. Behalve Gonzo en Pepé. Gonzo heeft een uitnodiging ontvangen voor een griezelige challenge in het spookachtige landhuis waarvanuit de goochelaar MacGuffin exact honderd jaar geleden onder mysterieuze omstandigheden verdween.

 • Just Beyond

  13 oktober 2021

  Een serie van acht afleveringen over de verbazingwekkende en uitdagende verhalen van een realiteit die net iets verder gaat dan die we kennen. Elke aflevering zien de kijkers een nieuwe cast die op een verrassende reis van zelfontdekking gaan in een bovennatuurlijke wereld van heksen, Aliens, geesten en parallelle universa.

 • American Horror Story

  5 oktober 2011

  American Horror Story is een Amerikaanse drama/horror serie bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk. Ieder seizoen heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Dit betreft een bezeten huis (Murder House), een gekkenhuis (Asylum), een groep heksen (Coven), een tentoonstelling met aparte verschijnselen (Freak Show), een mysterieus hotel (Hotel), een boerderij waar gruwelijke dingen plaatsvinden (Roanoke), een sekte (Cult) en het einde der tijden (Apocalypse). Een aantal van de hoofdrolspelers duikt desondanks toch in meerdere seizoenen op, telkens in een andere rol.

 • Edward Scissorhands

  5 december 1990

  Edward is gecreëerd door een uitvinder, die echter stierf voor hij z’n karwei af kon maken. Hierdoor heeft Edward scharen waar eigenlijk zijn handen zouden moeten zitten. Wanneer een vrouw bij zijn grote landhuis aanbelt en hem daar vindt, neemt ze hem mee naar haar huis om bij haar familie te wonen.

 • Gravity Falls

  15 juni 2012

  Twee kinderen zijn teleurgesteld dat ze de zomer moeten doorbrengen met hun knorrige oudoom, maar zijn dorp in Oregon blijkt een vreemde en wonderlijke plek te zijn.

 • American Horror Stories

  15 juli 2021

  An anthology series of stand alone episodes delving into horror myths, legends and lore.

 • Helstrom

  16 oktober 2020

  Daimon en Ana Helstrom zijn de zoon en dochter van een mysterieuze en machtige seriemoordenaar in Helstrom. Ana runt overdag een succesvol veilinghuis, maar haar ware interesse ligt bij het opsporen van degenen die anderen pijn doen. Ana is als kind getraumatiseerd door haar vader en is gedreven om de wereld te verlossen van mensen zoals hij, ook al is ze stiekem bang dat haar vader zal terugkeren. Damian is een hoogleraar ethiek die zich geen illusies maakt over het redden van een wereld waar hij geen geduld voor heeft. Hij hoopt alleen dat hij een paar van de mensen die het dichtst bij hem staan kan helpen. De broer en zus hebben een gecompliceerde dynamiek als ze het ergste van de mensheid opsporen - elk op hun eigen manier en met hun eigen vaardigheden.

 • The Simpsons

  17 december 1989

  Set in Springfield, the average American town, the show focuses on the antics and everyday adventures of the Simpson family; Homer, Marge, Bart, Lisa and Maggie, as well as a virtual cast of thousands. Since the beginning, the series has been a pop culture icon, attracting hundreds of celebrities to guest star. The show has also made name for itself in its fearless satirical take on politics, media and American life in general.

  “The Simpsons” was ranked the best sitcom of all time by Rolling Stone in 2021.

  If you’ve never seen it, “The Simpsons Movie” pulled together some of the series’ best writers for a wild ride.

 • Halloweentown

  10 november 1998

  Marnie, Sophie en Dylan Piper kijken raar op van het nieuws dat hun oma, Aggie Cromwell hen brengt. Tijdens haar jaarlijkse bezoekje laat die zich namelijk terloops ontvallen dat ze een heks is. De kinderen beschikken volgens haar ook over toverkrachten, net als hun oma en hun moeder Gwen.

 • Hocus Pocus

  16 juli 1993

  1693, Salem, Massachusetts. Drie heksen brouwen een afschuwelijk drankje waarmee ze alle kinderen van Salem willen doden. Zo zouden ze de jeugd van de kinderen overnemen en zelf onsterfelijk worden. Binx, een dertienjarige jongen, kan de plannen van de heksen verijdelen, maar wordt zelf in een kat veranderd. Als wraak spreken de heksen een vloek uit over de inwoners van Salem… 1993.

 • Maleficent

  28 mei 2014

  De Disney-klassieker ‘Sleeping Beauty’ vanuit het perspectief van de boze heks Maleficent, de heks die op de geboortedag van ‘Doornroosje’ een vloek uitspreekt dat het meisje zich op haar zestiende zal prikken aan een spinnewiel en zal sterven. Hoe komt het dat ze zo hard en meedogenloos is geworden en waarom heeft ze het jonge babyprinsesje eigenlijk vervloekt?

 • Maleficent: Mistress of Evil

  16 oktober 2019

  ‘Maleficent: Mistress of Evil’ volgt de complexe relatie tussen de heks Maleficent en prinses Aurora. Het is inmiddels enkele jaren geleden dat Maleficent besloot om Aurora te vervloeken. Samen moeten ze nu nieuwe bondgenoten vinden in hun pogingen de magische wezens van de wereld te beschermen. Wanneer Prince Philip het eindelijk aandurft Aurora ten huwelijk te vragen, lijkt het erop dat er een einde komt aan de vijandigheid die al generaties heerst tussen Ulstead en The Moors. Aurora weet haar stiefmoeder Maleficent zelfs over te halen om in te gaan op een uitnodiging in het kasteel van koning John en koningin Ingrith

 • The Haunted Mansion

  25 november 2003

  Jim Evers, een makelaar, die altijd zijn gezin heeft verwaarloosd, gaat met zijn gezin een weekendtripje houden. Maar eerst moet hij nog even bij een potentiële klant langs. Hij komt erachter dat de man des huizes, een geest is, die eeuwen geleden met een vrouw was getrouwd die sprekend op Jim’s vrouw lijkt, wie nu als bruid moet dienen. Jim moet deze vloek zien te verbreken. Dit zorgt er voor dat hij in gaat zien hoe belangrijk z’n familie voor hem is.

 • Wizards of Waverly Place

  12 oktober 2007

  Alex, Justin and Max Russo are not your ordinary kids - they’re wizards in training! While their parents run the Waverly Sub Station, the siblings struggle to balance their ordinary lives while learning to master their extraordinary powers.

 • The Nightmare Before Christmas

  9 oktober 1993

  Jack Skellington, pompoenkoning van Halloween Town, is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween. Op een dag wandelt hij Christmas Town binnen, en is hij zo onder de indruk van het Kerstidee dat hij zijn duistere dorpsgenoten uit Halloween Town over weet te halen om Halloween af te schaffen en het Kerstfeest over te nemen van Sandy Claws.

Disney+

Disney+ is een nieuwe video streamingsdienst zonder reclame, die exclusieve films en series biedt van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Disney heeft bekendgemaakt dat de dienst in het VK op 24 maart 2020 beschikbaar is.

The Disney streamingsdienst kost € 7 / maand, of € 70 / jaar (€ 5,83 / maand).

The app ondersteunt 4K streamen, onbeperkte downloads, 4 streams tegelijkertijd, tot 7 profielen, met honderden avatars voor je persoonlijke profiel.

Het eerste jaar bevat 25 nieuwe originele series, 10+ films, 7.500 oudere afleveringen, 100 recente films en 400 bibliotheektitels waaronder de volledige Disney Vault. Nieuw materiaal zoals “Toy Story 4”, “The Lion King”, “Aladdin” en klassiekers zoals “De Kleine Zeemeermin” en “Assepoester” zijn beschikbaar om te streamen.

Het bedrijf heeft originele series en films aangekondigd die bij de lancering beschikbaar zijn, waaronder de $100 miljoen kostende Star Wars spin-off “The Mandalorian” met 8 afleveringen, “High School Musical: The Musical: The Series,” “The World According To Jeff Goldblum,” “Lady en de Vagebond,” en “The Imagineering Story.”

Je kunt de volledige lijst met Disney, Disney Channel, Star Wars, Pixar, Marvel, Nat Geo series en films, of alle beschikbare Disney Plus inhoud bekijken via onze link Disney+ Streaming filmlijst.

Movies and Series

 • LEGO® Star Wars Terrifying Tales — Premiered Friday, October 1
 • Muppets Haunted Mansion — Premiered Friday, October 8
 • Just Beyond — Premiered Wednesday, October 13
 • Bride of Boogedy
 • Can of Worms
 • Don’t Look Under the Bed
 • Edward Scissorhands
 • Frankenweenie (2012)
 • Gargoyles
 • Girl vs. Monster
 • Gravity Falls
 • Halloweentown
 • Halloweentown High
 • Halloweentown II: Kalabar’s Revenge
 • Hocus Pocus
 • Invisible Sister
 • James and the Giant Peach
 • Maleficent
 • Maleficent: Mistress of Evil
 • Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children
 • Mom’s Got A Date With A Vampire
 • Mr. Boogedy
 • Phantom of the Megaplex
 • Return to Halloweentown
 • So Weird
 • Spooky Buddies
 • The Adventures of Ichabod and Mr. Toad
 • The Ghosts of Buxley Hall
 • The Haunted Mansion
 • The Scream Team
 • Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas
 • Twitches
 • Twitches Too
 • Vampirina
 • Wizards of Waverly Place
 • Wizards of Waverly Place: The Movie
 • ZOMBIES
 • ZOMBIES 2
 • The Simpsons Treehouse of Horror (I - XXX) and The Simpsons Horror Collection

Shorts and Specials

 • Captain Sparky Vs. The Flying Saucers
 • Frankenweenie (1984)
 • Lonesome Ghosts
 • Mater and the Ghostlight
 • The Legend of Mor’du
 • Toy Story of Terror!
 • Trick or Treat
 • Vampirina Ghoul Girls Rock!

Haunting Episodes

 • WandaVision - “All-New Halloween Spooktacular!”
 • What If…? - “What If…Zombies?!”
 • The Muppet Show - “Vincent Price”
 • Behind The Attraction - “The Haunted Mansion”
 • The Wonderful World of Mickey Mouse - “Houseghosts”
 • The Wonderful World of Mickey Mouse - “Once Upon An Apple”
 • Prop Culture - “The Nightmare Before Christmas”
 • Earth To Ned - “Night of the Living Ned”
 • The Incredible Dr. Pol - “Pol-Tergeist”
 • America’s Funniest Home Videos - “Scared Silly, Trick or Treat, and a Home Wrecking Rodent”
 • America’s Funniest Home Videos - “Tricks & Treats, Costume Party and Baby Monsters”
 • America’s Funniest Home Videos - “Halloween Classics, Magic Mishaps, and Spiders”
 • America’s Funniest Home Videos - “Halloweenies and Creepy Crawlies”
 • America’s Funniest Home Videos - “Halloween, Instant Karma, and Scared Stupid”
 • America’s Funniest Home Videos - “Halloweenies 2012 and Second Guy Bites It”

Disney Channel Halloween Episodes

 • A.N.T Farm - “Mutant Farm”
 • Big City Greens - “Blood Moon Part 1 / Blood Moon Part 2”
 • Bunk’d - “Camp Kiki-slasher”
 • DuckTales (2017) - “Terror of the Terra-firmians!”
 • Even Stevens - “A Very Scary Story”
 • Girl Meets World - “Girl Meets World of Terror”
 • Good Luck Charlie - “Scary Had a Little Lamb”
 • Goof Troop - “Hallow-Weenies”
 • Gravity Falls - “Summerween”
 • Hannah Montana - “Torn Between Two Hannahs”
 • Jessie - “The Whining”
 • K.C. Undercover - “All Howls Eve”
 • Kim Possible - “October 31st”
 • Lab Rats - “Night of The Living Virus”
 • Liv and Maddie - “Haunt-A-Rooney”
 • Lizzie McGuire - “Night of the Day of the Dead”
 • Mickey Mouse (Shorts) - “Ghoul Friend”
 • Phil of the Future - “Halloween”
 • Phineas and Ferb - “Terrifying Tri-State Trilogy of Terror” (Part 1 and 2)
 • Raven’s Home - “Switch-Or-Treat”
 • Recess - “Terrifying Tales of Recess”
 • Shake It Up - “Haunt It Up”
 • Sonny With A Chance - “A So Random Halloween Special”
 • Star vs. The Forces of Evil - “Hungry Larry/Spider with a Top Hat”
 • Rapunzel’s Tangled Adventure - “The Wrath of Ruthless Ruth”
 • That’s So Raven - “Don’t Have a Cow”
 • The Proud Family - “A Hero For Halloween”
 • The Suite Life of Zack & Cody - “Ghost of 613”
 • The Suite Life On Deck - “Sea Monster Mash”
 • Wizards of Waverly Place - “Halloween”

Disney Junior Halloween Episodes

 • Doc McStuffins - “Boo-Hoo to You! / It’s Glow Time”
 • Doc McStuffins - “Hallie Halloween / Don’t Fence Me In”
 • Doc McStuffins “Mirror, Mirror On My Penguin / Hide and Eek!”
 • Fancy Nancy - “Nancy’s Costume Clash / Nancy’s Ghostly Halloween”
 • Goldie & Bear - “Witch Cat is Which? / Trick or Treat Trouble”
 • Handy Manny - “Halloween / Squeeze’s Magic Show”
 • Henry Hugglemonster - “Halloween Scramble / Scouts Night Out”
 • Henry Hugglemonster - “Huggleween Moon”
 • Imagination Movers - “A Monster Problem”
 • Imagination Movers - “Haunted Halloween”
 • Jake and the Never Land Pirates - “Escape from Ghost Island / The Island of Doctor Undergear”
 • Jake and the Never Land Pirates - “Night of the Golden Pumpkin / Trick or Treasure!”
 • Jake and the Never Land Pirates - “Phantoms of Never-Nether Land / Magical Mayhem”
 • Jake and the Never Land Pirates - “Pirate Ghost Story / Queen Izzybella”
 • Jake and the Never Land Pirates - “Tricks, Treats and Treasure! / Season of the Sea Witch”
 • Little Einsteins - “A Little Einsteins Halloween”
 • Mickey and the Roadster Racers - “Goof Mansion / A Doozy Night of Mystery”
 • Mickey and the Roadster Racers - “The Haunted Hot Rod / Pete’s Ghostly Gala”
 • Mickey Mouse Clubhouse - “Mickey’s Monster Musical” (Part 1 and 2)
 • Mickey Mouse Clubhouse - “Mickey’s Treat”
 • Miles from Tomorrowland - “Ghost Moon / Stormy Night in a Dark Nebula”
 • Muppet Babies - “Happy Hallowocka!/The Teeth-Chattering Tale of the Haunted Pancakes”
 • Out of the Box - “Trick or Treat”
 • Puppy Dog Pals - “Return to the Pumpkin Patch / Haunted Howl-oween”
 • Sheriff Callie’s Wild West - “The Great Hallow”
 • Sofia the First - “Cauldronation Day”
 • Sofia the First - “Ghostly Gala”
 • Sofia the First - “Princess Butterfly”
 • The Lion Guard - “Beware the Zimwi”
 • Vampirina - “Hauntleyween / Frankenflower”

AT&T TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $10 Amazon Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.