Overslaan naar inhoud

Disney+ review

  • Geen advertenties
  • 4 apparaten tegelijk
  • Heeft offline downloads

Disney+ is een nieuwe video streamingsdienst zonder reclame, die exclusieve films en series biedt van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Disney heeft bekendgemaakt dat de dienst in het VK op 24 maart 2020 beschikbaar is.

The Disney streamingsdienst kost € 7 / maand, of € 70 / jaar (€ 5,83 / maand).

The app ondersteunt 4K streamen, onbeperkte downloads, 4 streams tegelijkertijd, tot 7 profielen, met honderden avatars voor je persoonlijke profiel.

Het eerste jaar bevat 25 nieuwe originele series, 10+ films, 7.500 oudere afleveringen, 100 recente films en 400 bibliotheektitels waaronder de volledige Disney Vault. Nieuw materiaal zoals “Toy Story 4”, “The Lion King”, “Aladdin” en klassiekers zoals “De Kleine Zeemeermin” en “Assepoester” zijn beschikbaar om te streamen.

Het bedrijf heeft originele series en films aangekondigd die bij de lancering beschikbaar zijn, waaronder de $100 miljoen kostende Star Wars spin-off “The Mandalorian” met 8 afleveringen, “High School Musical: The Musical: The Series,” “The World According To Jeff Goldblum,” “Lady en de Vagebond,” en “The Imagineering Story.”

Je kunt de volledige lijst met Disney, Disney Channel, Star Wars, Pixar, Marvel, Nat Geo series en films, of alle beschikbare Disney Plus inhoud bekijken via onze link Disney+ Streaming filmlijst.

Disney+
€ 7 disneyplus.com
Aanmelden

Review

We hebben Disney+ en andere streamingsdiensten met abonnement meer dan 100 uur getest. Disney+ is geschikt voor de meeste streamapparaten, consoles, smart TVs, mobiele apparaten, tablets en smartphones.

Je kunt hier een volledige lijst van Disney+ ondersteunde apparaten bekijken.


Inhoud

Originals

De populairste serie op Disney+ is “The Mandalorian”, de eerste live-action Star Wars serie.

Bij het lanceren van de dienst zijn ook “High School Musical: The Musical: The Series”, gebaseerd op de Disney Channel film en de docu-serie “The World According to Jeff Goldblum” — samen met anderen te zijn.

Hoewel niet direct beschikbaar, ligt er een grote nadruk op Marvel-series voor de diensten. In de komende twee jaar, worden series ontwikkeld zoals “The Falcon and the Winter Soldier” (2020), “WandaVision” (2020), “Loki” (2021), Moon Knight, Ms. Marvel en She-Hulk.

De dienst ontwikkelt ook aanvullende Star Wars-series zoals een Obi-Wan Kenobi serie, een Cassian Andor serie en een nieuw seizoen van Clone Wars.

Voor de jongere kijkers, wordt er gewerkt aan nieuwe versies van “Lizzie McGuire”, “The Mighty Ducks”, en “Monsters at Work” gebaseerd op de Pixar film “Monsters, Inc.”

TV-series

Hoewel Disney+ een uitgebreide filmbibliotheek heeft, is een groot voordeel dat de dienst elke aflevering van “The Simpsons” heeft, met “Malcolm and the Middle” vlak na het lanceren van de dienst. Ook zijn geanimeerde Marvel-seris uit de jaren ‘90 zoals Spiderman en X-Men, plus Star Wars geanimeerde serie Clone Wars.

Dit wordt aangevuld met een uitgebreide bibliotheek met shows van Disney Channel zoals “Tangled: The Series”, DuckTales, “Fancy Nancy”, “Vamparina” en “Phines and Ferb”. Ook zijn Disney Channel klassiekers zoals “That’s So Raven”, “Hannah Montana” en “Even Stevens” te vinden.

Films

Als je een fan bent van Disney, Pixar, Marvel, or Star Wars — is Disney+ een must have. De dienst heeft de volledige Disney animatie-bibliotheek bekend als de Disney Vault. Dit betekent dat jij en je familie op elk moment films kunnen kijken zoals “Frozen”, “Moana”, “Sneeuwwitje”, “De Kleine Zeemeermin”, “Aladdin”, “The Lion King”. Je kunt ook nagenoeg elke Pixar-film kijken zoals “Toy Story”, “Finding Nemo”, “Cars”, “Wall-E” en meer.

Al deze titels worden aangevuld met het beste uit Hollywood met geliefde films zoals “Home Alone,” “Mrs. Doubtfire,” “Ice Age,” “Sister Act,” en James Cameron’s Oscar-winnende “Avatar.”

De dienst heeft meer dan 30 Marvel films met de volledige Marvel Cinematic Universe (MCU) waaronder “Captain Marvel” en “Avengers: Endgame”. Voor For Star Wars fans, kun je bijna elke Star Wars film streamen, van “A New Hope” tot “The Force Awakens.”

Startend met de bioscsoopproducties van 2019, wordt elke Disney-film die in de bioscoop wordt uitgebracht 8 maanden later beschikbaar op Disney+. Dit betekent dat de live-action remake van “Dumbo”, “The Lion King”, “Aladdin”, “Avengers: Endgame”, “Toy Story 4” en “Star Wars: The Rise of Skywalker” in 2020 op de dienst beschikbaar worden.

Ook beschikbaar worden de live action remakes van “Lady en de Vagebond” en “The Sword in the Stone”, de Anna Kendrick kerstkomedie comedy “Noelle”, en “Timmy Failure”, gebaseerd op de bestseller boeken.

Kinderen

Er bestaat geen betere streamingsdient voor kinderen dan Disney+. Het bevat niet alleen de volledige bibliotheek van Disney en Pixar geanimeerde films, maar ook veel series van de Disney Channel.

Aangezien de dienst een “Kindermodus” biedt, kan je kind een eigen profiel hebben waarop alleen geschikte inhoud wordt getoond. Wanneer je op reis bent, kun je zelfs films en series offline downloaden om je kinderen te vermaken tijdens lange vluchten of autoritten.

Disney+
€ 7 disneyplus.com
Aanmelden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Functies

Tot 7 profielen

Met Disney+ kun je tot 7 profielen aanmaken en je kunt voor elk profiel een unieke Disney-avatar uitkiezen.

Ouderlijk toezicht

Disney heeft rekening gehouden met je kinderen bij het ontwerpen van Disney+. Wanneer je een profiel aanmaakt, kun je de Kindermodus inschakelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat alleen kindvriendelijke inhoud wordt getoond, maar creëert ook een unieke interface met films en series die aangeraden worden voor je kinderen.

Amazon Prime Video, Apple TV+, Netflix, Paramount Plus en Star hebben ook functies voor ouderlijk toezicht.

Tot 4 apparaten

Met Disney+ kun je op tot 4 apparaten tegelijk streamen.

Offline downloads

Disney+ is één van de beste streamingsdiensten wanneer het gaat over offline downloads. Disney+ abonnees hebben toegang tot onbeperkte downloads van films en series op de Disney+ app om later offline te kijken. Dit op tot wel 10 tablets of mobiele apparaten.

Er zit geen limiet op het aantal keer dat een titel per jaar kan worden gedownload. Het aantal downloads op elk moment is gebaseerd op de opslagruimte die beschikbaar is op je apparaat.

Internationale toegang

Afhankelijk van waar je naartoe reist, verschilt je toegang tot Disney+. Als je naar een land reist met Disney+, zie je alleen de inhoudscatalogus van dat land. Als je naar een land reist dat nog geen Disney+ heeft, heb je alleen toegang tot films en series die je al offline hebt gedownload.

Disney+
€ 7 disneyplus.com
Aanmelden

Geschikte apparaten

Disney+
€ 7 disneyplus.com
Aanmelden

Tech specificaties

4K
1080p
720p

1080p HD
(Tot -)

Net zoals andere streamingsdiensten, is de meeste inhoud beschikbaar in HD. Veel nieuwe inhoud wordt beschikbaar tot 4K Ultra HD video met Dolby Vision en HDR10.

Stereogeluid
Deels surround

Stereo/Surroundsound

De meeste nieuwe inhoud is beschikbaar met Dolby Digital 5.1. Sommige nieuwe inhoud is ook beschikbaar met Dolby Atmos.

Disney+
€ 7 disneyplus.com
Aanmelden

Disney+ App Walkthrough

Disney+
€ 7 disneyplus.com
Aanmelden

AT&T TV Cash Back

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.