Overslaan naar inhoud

Hoe kan ik Disney+ bekijken op Android TV

Je kunt Disney+ streamen op Android TV. Hoe te registreren, downloaden, installeren en beginnen met het streamen van Disney+ met uw Android TV. Leer hoe u het meeste uit uw - kunt halen terwijl u Disney+ gebruikt.


Disney+

Disney+ is een nieuwe video streamingsdienst zonder reclame, die exclusieve films en series biedt van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Disney heeft bekendgemaakt dat de dienst in het VK op 24 maart 2020 beschikbaar is.

The Disney streamingsdienst kost €7 / maand, of €70 / jaar (€5.83 / maand).

The app ondersteunt 4K streamen, onbeperkte downloads, 4 streams tegelijkertijd, tot 7 profielen, met honderden avatars voor je persoonlijke profiel.

Het eerste jaar bevat 25 nieuwe originele series, 10+ films, 7.500 oudere afleveringen, 100 recente films en 400 bibliotheektitels waaronder de volledige Disney Vault. Nieuw materiaal zoals “Toy Story 4”, “The Lion King”, “Aladdin” en klassiekers zoals “De Kleine Zeemeermin” en “Assepoester” zijn beschikbaar om te streamen.

Het bedrijf heeft originele series en films aangekondigd die bij de lancering beschikbaar zijn, waaronder de $100 miljoen kostende Star Wars spin-off “The Mandalorian” met 8 afleveringen, “High School Musical: The Musical: The Series,” “The World According To Jeff Goldblum,” “Lady en de Vagebond,” en “The Imagineering Story.”

Je kunt de volledige lijst met Disney, Disney Channel, Star Wars, Pixar, Marvel, Nat Geo series en films, of alle beschikbare Disney Plus inhoud bekijken via onze link Disney+ Streaming filmlijst.

Android TV

Android TV is een streaming apparaat dat gebruikt kan worden om Streamingdiensten op aanvraag te bekijken.

Kan je Disney+ streamen op Android TV?

Hoe kan ik Disney+ registreren en downloaden op Android TV

Disney+ is beschikbaar via Android TV. Bovendien kunt u misschien naar uw Android TV streamen via Google Cast.

Disney+ app op Android TV

 1. Klik hier om u aan te melden voor Disney+.
 2. Zodra u zich heeft aangemeld, gaat u naar het beginscherm van uw Android TV.
 3. Start de app store en zoek naar “Disney+” op je Android TV. U kunt ook Klik hier om de app te installeren.
 4. Selecteer ” Downloaden” om de app te installeren.
 5. Na installatie logt u in met uw Disney+ -referenties.
 6. U kunt nu Disney+ streamen op Android TV.

Google Cast

 1. Klik hier om u aan te melden voor Disney+.
 2. Installeer Disney+ iPhone/iPad app of Android Phone/Tablet app.
 3. Na installatie logt u in met uw Disney+ -referenties.
 4. Zorg ervoor dat uw streaming apparaat is verbonden met hetzelfde Wi-Fi netwerk als uw Android Phone/Tablet of iPhone/iPad.
 5. Start het afspelen van de inhoud in de Disney+ app en selecteer het Google Cast icoon.
 6. Selecteer uw Android TV en deze wordt weergegeven op uw streaming apparaat.

Hoe meedoen met Disney+ op andere streamingsapparaten

Als u andere apparaten hebt, kunt u leren hoe u zich kunt aanmelden en Disney+ kunt gebruiken op -.


Welke functies zijn beschikbaar op Disney+?

Tot 7 profielen

Met Disney+ kun je tot profielen aanmaken en je kunt voor elk profiel een unieke Disney-avatar uitkiezen.

Ouderlijk toezicht

Disney heeft rekening gehouden met je kinderen bij het ontwerpen van Disney+. Wanneer je een profiel aanmaakt, kun je de Kindermodus inschakelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat alleen kindvriendelijke inhoud wordt getoond, maar creëert ook een unieke interface met films en series die aangeraden worden voor je kinderen.

Amazon Prime Video, Apple TV+, Netflix en Star hebben ook functies voor ouderlijk toezicht.

Tot 4 apparaten

Met Disney+ kun je op tot 4 apparaten tegelijk streamen.

Offline downloads

Disney+ is één van de beste streamingsdiensten wanneer het gaat over offline downloads. Disney+ abonnees hebben toegang tot onbeperkte downloads van films en series op de Disney+ app om later offline te kijken. Dit op tot wel 10 tablets of mobiele apparaten.

Er zit geen limiet op het aantal keer dat een titel per jaar kan worden gedownload. Het aantal downloads op elk moment is gebaseerd op de opslagruimte die beschikbaar is op je apparaat.

Internationale toegang

Afhankelijk van waar je naartoe reist, verschilt je toegang tot Disney+. Als je naar een land reist met Disney+, zie je alleen de inhoudscatalogus van dat land. Als je naar een land reist dat nog geen Disney+ heeft, heb je alleen toegang tot films en series die je al offline hebt gedownload.


Originals

De populairste serie op Disney+ is “The Mandalorian”, de eerste live-action Star Wars serie.

Bij het lanceren van de dienst zijn ook “High School Musical: The Musical: The Series”, gebaseerd op de Disney Channel film en de docu-serie “The World According to Jeff Goldblum” — samen met anderen te zijn.

Hoewel niet direct beschikbaar, ligt er een grote nadruk op Marvel-series voor de diensten. In de komende twee jaar, worden series ontwikkeld zoals “The Falcon and the Winter Soldier” (2020), “WandaVision” (2020), “Loki” (2021), Moon Knight, Ms. Marvel en She-Hulk.

De dienst ontwikkelt ook aanvullende Star Wars-series zoals een Obi-Wan Kenobi serie, een Cassian Andor serie en een nieuw seizoen van Clone Wars.

Voor de jongere kijkers, wordt er gewerkt aan nieuwe versies van “Lizzie McGuire”, “The Mighty Ducks”, en “Monsters at Work” gebaseerd op de Pixar film “Monsters, Inc.”

TV-series

Hoewel Disney+ een uitgebreide filmbibliotheek heeft, is een groot voordeel dat de dienst elke aflevering van “The Simpsons” heeft, met “Malcolm and the Middle” vlak na het lanceren van de dienst. Ook zijn geanimeerde Marvel-seris uit de jaren ‘90 zoals Spiderman en X-Men, plus Star Wars geanimeerde serie Clone Wars.

Dit wordt aangevuld met een uitgebreide bibliotheek met shows van Disney Channel zoals “Tangled: The Series”, DuckTales, “Fancy Nancy”, “Vamparina” en “Phines and Ferb”. Ook zijn Disney Channel klassiekers zoals “That’s So Raven”, “Hannah Montana” en “Even Stevens” te vinden.

Films

Als je een fan bent van Disney, Pixar, Marvel, or Star Wars — is Disney+ een must have. De dienst heeft de volledige Disney animatie-bibliotheek bekend als de Disney Vault. Dit betekent dat jij en je familie op elk moment films kunnen kijken zoals “Frozen”, “Moana”, “Sneeuwwitje”, “De Kleine Zeemeermin”, “Aladdin”, “The Lion King”. Je kunt ook nagenoeg elke Pixar-film kijken zoals “Toy Story”, “Finding Nemo”, “Cars”, “Wall-E” en meer.

Al deze titels worden aangevuld met het beste uit Hollywood met geliefde films zoals “Home Alone,” “Mrs. Doubtfire,” “Ice Age,” “Sister Act,” en James Cameron’s Oscar-winnende “Avatar.”

De dienst heeft meer dan 30 Marvel films met de volledige Marvel Cinematic Universe (MCU) waaronder “Captain Marvel” en “Avengers: Endgame”. Voor For Star Wars fans, kun je bijna elke Star Wars film streamen, van “A New Hope” tot “The Force Awakens.”

Startend met de bioscsoopproducties van 2019, wordt elke Disney-film die in de bioscoop wordt uitgebracht 8 maanden later beschikbaar op Disney+. Dit betekent dat de live-action remake van “Dumbo”, “The Lion King”, “Aladdin”, “Avengers: Endgame”, “Toy Story 4” en “Star Wars: The Rise of Skywalker” in 2020 op de dienst beschikbaar worden.

Ook beschikbaar worden de live action remakes van “Lady en de Vagebond” en “The Sword in the Stone”, de Anna Kendrick kerstkomedie comedy “Noelle”, en “Timmy Failure”, gebaseerd op de bestseller boeken.

Kinderen

Er bestaat geen betere streamingsdient voor kinderen dan Disney+. Het bevat niet alleen de volledige bibliotheek van Disney en Pixar geanimeerde films, maar ook veel series van de Disney Channel.

Aangezien de dienst een “Kindermodus” biedt, kan je kind een eigen profiel hebben waarop alleen geschikte inhoud wordt getoond. Wanneer je op reis bent, kun je zelfs films en series offline downloaden om je kinderen te vermaken tijdens lange vluchten of autoritten.

DIRECTV STREAM Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $50 Amazon Gift Card when you sign up for DIRECTV STREAM.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $25 Uber Eats Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Hulu Live TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $35 Amazon Gift Card when you sign up for Hulu Live TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.