Overslaan naar inhoud

Star review

  • Geen advertenties
  • 4 apparaten tegelijk
  • Heeft offline downloads
Updated on Jason Gurwin

Star is een uitbreiding van Disney+ dat de dienst voorziet van een extra lijst van shows en films, overstag op meer algemene entertainment programmering afgestemd voor volwassenen. Een van de grote stakingen tegen Disney+ is zijn eng gericht gezinsvriendelijke collectie. Met de toevoeging van de inhoud van de Star, echter, het publiek in staat zal zijn om de dienst te genieten met een nieuw verbreding.

Star bevat content van Disney-ABC, Hulu, FX, Freeform, en nog veel meer. De inhoud omvat het programmeren voor meer volwassen publiek, zoals “Modern Family”, “How I Met Your Mother”, “Grey's Anatomy”, “Family Guy”, “The X-Files” of films zoals “Commando”, “Deadpool” en Independence Day.

De inhoud leeft onder de zesde titel - na Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, en National Geographic. Om toegang te krijgen tot de inhoud van Star voor de eerste keer, moet u eerst om het te openen op uw Disney+ rekening door bevestiging van uw account.

Net als Disney+, met Star krijg je ook vier gelijktijdige streamers, tot 7 profielen, 4K streaming, en bevat honderden avatars.

Aangezien in de meeste landen dit is in feite een nieuw extra kanaal voor Disney+, heeft dit een lichte stijging van de prijs van de dienst. De streaming Star servicekosten €7 / maand, of €70 / jaar (€5.83 / maand).

Huidige Disney+ gebruikers zullen niet nodig om de extra vergoeding te betalen pas later in 2021.

Star
€7 disneyplus.com
Aanmelden

Review

We testten Star en andere abonnement streaming diensten voor meer dan 100 uur. Star is compatibel met web browsers, telefoons en tablets voor zowel de iPhone en Android, Amazon Fire, Android, Samsung, Apple, Amazon Fire, en LG TV, Roku, Sony PlayStation, Xbox, Vizio SmartCast TV, samen met Chromebook en Chromecast.


Inhoud

Originals

Star zal een kleine handvol originele shows en films te organiseren om hun internationale platforms. Voorbeelden hiervan zijn “Big Sky”, “High Fidelity”, “American Horror Stories” en “Solar Opposites.

TV-series

Deelnemen aan de tv-programma’s al opgenomen met een Disney+, Star bevat tientallen extra shows. Dit geldt ook voor “Desperate Housewives”, “Family Guy”, “Modern Family”, “Scrubs,” Gevangenis Break “, “Ugly Betty”, “Grey's Anatomy”, met meer te komen.

De exacte titels is afhankelijk van uw lokale markt.

Films

In aanvulling op de tv-programma’s al opgenomen met een Disney+, Star voegt honderden nieuwe films aan hun lijst. Deelnemen aan het rooStar worden “Commando”, “Deadpool 2,”, “Hitchcock”, “Idiocracy”, Independence Day, en nog veel, veel meer.

De exacte titels is afhankelijk van uw lokale markt.

Kinderen

In tegenstelling tot de basis Disney+, Star omvat 18+ programmering. Gebruikers kunnen limieten voor profielen in de app op basis van inhoud ratings te stellen, met behulp van een wachtwoord PIN om de toegang tot de volwassen accounts te voorkomen. U kunt ook het profiel set voor om Kids Mode die automatisch vergrendelt de account gewoon kindvriendelijke inhoud, met behulp van een nieuwe interface van shows en films aanbevolen voor uw kinderen.

Star
€7 disneyplus.com
Aanmelden

Functies

Tot 7 profielen

Met Star kun je maximaal {7 gebruikersprofielen aanmaken.

Ouderlijk toezicht

Star zal extra ouderlijk toezicht om hulp te zijn nieuwe 18+ inhoud op te nemen. Stel grenzen voor profielen in de app op basis van inhoud ratings, met een wachtwoord PIN-code om toegang te krijgen tot volwassen accounts te voorkomen.

Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+ en Netflix hebben ook functies voor ouderlijk toezicht.

Tot 4 apparaten

Met Star kun je op tot 4 apparaten tegelijk streamen.

Offline downloads

abonnees Star hebben dezelfde toegang tot onbeperkt downloaden van shows en films als Disney+. inhoud downloaden voor offline weergave op maximaal 10 mobiel of tablet-apparaten. De enige limiet aan het aantal downloads beschikbaar op een gegeven moment is de beschikbare opslagruimte op uw apparaat.

Internationale toegang

Star is een extra kanaal aangeboden op Disney+ naar landen buiten de Verenigde Staten te selecteren. Je kunt alleen toegang tot Star als je in een markt die het beschikbaar is, maar als je de inhoud offline te downloaden, kunt u het streamen terwijl u reist.

Star
€7 disneyplus.com
Aanmelden

Geschikte apparaten

Star
€7 disneyplus.com
Aanmelden

Tech specificaties

4K
1080p
720p

1080p HD
(Tot -)

De meeste videostreams zijn in -. Sommige videostreams zijn beschikbaar in -.

Stereogeluid
Deels surround

Stereo/Surroundsound

De meeste inhoud heeft stereo-audio, en sommige inhoud is beschikbaar in surroundsound.

Star
€7 disneyplus.com
Aanmelden

DIRECTV STREAM Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $50 Amazon Gift Card when you sign up for DIRECTV STREAM.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $25 Uber Eats Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Hulu Live TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $35 Amazon Gift Card when you sign up for Hulu Live TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.