Skip to Content

Kabouter Plop Movies Online Streaming Guide

 • Plop en de Kabouterschat

  July 8, 1999

  Kabouter Plop houdt samen met zijn kaboutervrienden Lui, Klus en Kwebbel een lenteschoonmaak in zijn paddestoel. Bij het schoonmaken van de schoorsteen ontdekt Klus een schatkaart. De kabouters besluiten om samen de Kabouterschat te zoeken. Maar… de tocht is moeilijk en gevaarlijk. De kabouters moeten over een gammele hangbrug en door een bos dat overbevolkt is met vogels. Op de koop toe moeten ze een grote-mensen-weg oversteken. Onderweg ontmoeten Plop, Lui, Klus en Kwebbel nog twee andere kabouters, Pif en haar broer Paf. Lui wordt smoorverliefd op Pif. Door een toeval komt de schatkaart in de handen van Pif en Paf. Ook zij gaan op zoek naar de schat.

 • Plop in de Wolken

  December 4, 2000
 • Plop en de Toverstaf

  October 24, 2003

  Kabouter Plop verwacht, net als alle andere jaren, een bezoekje van de Kerstkabouter. Alleen loopt het dit jaar een beetje mis… Mik en Mak, twee kabouters die jaar na jaar door de Kerstkabouter vergeten worden, gooien roet in het eten. De twee gaan aan de haal met de slee van de Kerstkabouter. Die is daardoor niet alleen al z’n cadeautjes kwijt, maar ook z’n heel belangrijke toverstaf … Met die staf kun je cadeautjes toveren maar ook vreselijke dingen aanrichten! Kabouter Plop en zijn vrienden gaan samen op pad op de toverstaf terug te halen en hem weer aan de Kerstkabouter te geven.

 • Plop en Kwispel

  December 15, 2004

  Als Plop en zijn vrienden in het Kabouterbos een kleine Golden Retriever ontdekken, schrikken ze zich te pletter! Maar al snel verovert deze schattige hond de harten van onze kabouters en willen ze niets liever dan dat Kwispel bij hen in het bos blijft wonen. Maar aan de andere kant van het bos, in de grote-mensen-wereld, is er een jongetje heel erg verdrietig. Hij mist Kwispel. Hij zou er alles aan doen om zijn puppie terug te vinden. Als Plop en zijn vrienden vernemen dat Kwispel een grote-mensen-baasje heeft, besluiten ze om het hondje terug te brengen. Maar daardoor storten de kabouters zich in een ongekend avontuur. Als dat maar goed afloopt!

 • Plop en het Vioolavontuur

  December 14, 2005

  Wanneer Kabouter Plop en zijn vrienden tijdens een wandeling mooie vioolmuziek horen uit een knus huisje aan de rand van het Kabouterbos, worden ze nieuwsgierig en gaan ze een kijkje nemen. Kabouter Klus klimt via de regenpijp omhoog en ontdekt dat de hemelse klanken wordt gespeeld door het meisje Anna. Zodra Anna de kabouters ziet, gaat het helemaal mis: Anna laat door de schrik haar viool op de grond vallen. Deze is helemaal kapot en morgen heeft ze een belangrijk optreden! Hoe kunnen de kabouters haar helpen? Komen ze op tijd met een oplossing? Ze schakelen de hulp in van Kabouter Amadeus

 • Plop in de Stad

  December 13, 2006

  During a walk in the woods Lui eats a dangerous berry, despite the warnings of Plop. Lui becomes human size, this makes the other gnome angry and Lui runs away and gets lost in the forrest. Before he knows it, he ends up in the big city. Will Plop, Klus and Kwebbel find him before he turns the whole town upside down ?

 • Plop en de Pinguïn

  October 17, 2007

  Op een winterdag krijgen kabouter Plop en zijn vrienden vreemd bezoek in de melkherberg. Is het een olifant? Een giraf? Of een verdwaalde ijsbeer? Als poolkabouter Snorre aanklopt bij de kabouters wordt al snel duidelijk met welk vreemd dier ze hier te maken hebben. Pinki de pinguïn werd ontvoerd op de Zuidpool door twee handlangers van Louise Appelmoes, eigenares van Restaurant De Gouden Pollepel

 • Plop en de Kabouterbaby

  December 16, 2009
 • Plop wordt Kabouterkoning

  March 28, 2012

Bookmark this page and The Streamable will automatically update it if services change or more films are added.

The Streamable uses the TMDb API but is not endorsed or certified by TMDb.

The Streamable

The Streamable provides in-depth testing and reporting on streaming services, devices, internet, & cell phone plans. When you shop through our picks, we may earn a commission.

© 2021 FOMOPOP, Inc. 2 Harrison Street, San Francisco, CA 94105 – Privacy Policy

AT&T TV Cash Back

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.