Overslaan naar inhoud

Maria Lang Mysteries Online Streaming Guide

In de jaren ‘50 bijt detective Christer Wijk zich samen met het bevriende koppel Einar en Puck vast in moordzaken waarbij steeds hetzelfde motief naar voren komt: de passionele moord. In een wereld van geld, seks, intriges, list en bedrog worden de drie geconfronteerd met de spannende levens van de naoorlogse aristocraten.

 • Death of a Loved One

  8 maart 2013

  Puck en Einar vieren midzomer op een eiland, maar dan wordt een vrouwelijke gast vermoord. Als de boot verdwijnt, blijven de gasten en de moordenaar achter op het eiland.

 • King Lily of the Valley

  7 augustus 2013

  De bruid verdwijnt de avond voor haar bruiloft en wordt vermoord aangetroffen met haar bruidsboeket. De inwoners van het stadje blijken duistere geheimen te hebben…

 • No More Murders

  4 september 2013

  De moord op een jonge man onderbreekt de zomervakantie van Puck en Einar. Puck en rechercheur Christer Wijk trachten de mysterieuze zaak op te lossen.

 • Roses, Kisses and Death

  9 oktober 2013

  Christer Wijks verlovingsfeest is voorbij als de resten van een vrouw worden gevonden op het landgoed van de bruid. Geheimen van eerdere generaties komen aan het licht.

 • Dangerous Dreams

  6 november 2013

  Pucks nieuwe baas blijkt een controlefreak te zijn die zijn omgeving isoleert van de buitenwereld. Na een verdacht sterfgeval roept Puck de hulp in van rechercheur Wijk.

 • Tragedy in a Country Churchyard

  20 november 2013

  Rechercheur Christer Wijk gaat voor een moordonderzoek naar een klein dorp, waar hij geruchten moet scheiden van feiten om de moordenaar op te sporen.

Bookmark this page and The Streamable will automatically update it if services change or more films are added.

The Streamable uses the TMDb API but is not endorsed or certified by TMDb.

The Streamable uses JustWatch data but is not endorsed by JustWatch.

AT&T TV Cash Back

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.