Overslaan naar inhoud

The Terminator collectie Online Streaming Guide

De Terminator Collectie omvat de theatraal vrijgegeven science-fiction films over de futuristische conflict tussen mens en computer, geleid door John Connor en de cyborgs die gemaakt en gecontroleerd worden door Skynet, een zelfbewuste super computer die armageddon gestart heeft. Films zijn de originele Terminator-serie (1-3) in de hoofdrol Arnold Schwarzenegger en de vierde aflevering, 2009’s Terminator: Salvation starring Christian Bale als volwassen John Connor. en in deel 5 Genisys moet John terug inde tijd om zijn moeder te redden die vanaf haar negende jaar al opgevoed word door een terminator.

 • The Terminator

  26 oktober 1984

  In de toekomst vindt er een wereldoorlog plaats tussen de mensen en de machines. De machines sturen een Terminator terug in de tijd. Deze cyborg heeft maar één missie: het doden van Sarah Connor, omdat haar ongeboren zoon zal uitgroeien tot de leider van het menselijk verzet.

 • Terminator 2: Judgment Day

  3 juli 1991

  Het is tien jaar geleden dat Sarah Connor het doelwit was van een moordlustige Terminator-robot uit de toekomst. Haar zoon John zal ooit de verzetsleider worden die het opneemt tegen supercomputer Skynet.

 • Terminator 3: Rise of the Machines

  2 juli 2003

  Ruim tien jaar nadat John Connor erin geslaagd is om de gevreesde Judgment Day te voorkomen, leeft hij helemaal afgesloten van de maatschappij en probeert hij zo weinig mogelijk gebruik te maken van eender welke machine.

 • Terminator Salvation

  20 mei 2009

  De film speelt zich af in post-apocalyptisch 2018. John Connor heeft als lot het leiden van de opstand tegen Skynet en haar leger van Terminators. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright, een vreemdeling wiens laatste herinnering is dat hij in een cel op de executie van zijn doodstraf zat te wachten. Connor moet bepalen of Marcus gezonden is vanuit de toekomst, of gered is vanuit het verleden. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet.

 • Terminator Genisys

  23 juni 2015

  Het is 2029, en de ‘Future War’ woedt in alle hevigheid tussen een groep van menselijke rebellen en het slechte A.I.-netwerk Skynet. John Connor is de leider van de opstand en Kyle Reese is zijn trouwe soldaat, opgegroeid in de ruïnes van het post-apocalyptische Californië.

 • Terminator: Dark Fate

  23 oktober 2019

  Terminator: Dark Fate’ volgt een jonge vrouw, Dani Ramos genaamd, uit Mexico City. Ze raakt betrokken bij de oorlog tussen mensen en cyborgs, beter bekend als ‘Terminators’. De cyborgs zijn weer herrezen en trachten een eind te maken aan de mensheid en diens beschaving. Vervolg op ‘T2: Judgment Day’.

Bookmark this page and The Streamable will automatically update it if services change or more films are added.

The Streamable uses the TMDb API but is not endorsed or certified by TMDb.

The Streamable uses JustWatch data but is not endorsed by JustWatch.

AT&T TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $75 Amazon Gift Card when you sign up for AT&T TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $10 Amazon Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.