Overslaan naar inhoud

Disney onthult leisteen van 10 Europese Disney Plus & Star Originals

Jason Gurwin

Disney heeft 10 nieuwe originals-series aangekondigd die naar Disney+ in Europa komen. De nieuwe projecten maken deel uit van het initiatief van Disney om tegen 2024 50 lokale producties in Europa te halen. De eerste reeks projecten omvatte vier uit Frankrijk, drie uit Italië, twee uit Duitsland en één uit Nederland.

De serie bevat onder meer een docu-serie achter de schermen van Feyenoord Rotterdam, een van de populairste Nederlandse voetbalclubs. Een andere, uit Italië, “The Good Mothers”, vertelt het schokkende waargebeurde verhaal van drie vrouwen die opgroeiden in een van de clans van de rijkste en gevaarlijkste Italiaanse maffia en hoe ze samenwerkten met een dappere advocaat om hem neer te halen.

Diego Londono, EVP, medianetwerken en inhoud, The Walt Disney Company EMEA, zei: “Onze inbedrijfstellingsstrategie toont onze toewijding aan het produceren van originele inhoud van wereldklasse, afgestemd op lokale markten, maar met de creatieve ambitie om een ​​publiek over de hele wereld aan te spreken. Europa heeft een wereldwijde reputatie als creatieve krachtpatser, die in combinatie met Disney’s expertise in verhalen van hoge kwaliteit en de relaties met toptalent, zowel op het scherm als daarbuiten, ervoor zorgen dat Disney Plus de bestemming is voor boeiend en boeiend entertainment in Europa. ”

Star wordt op 23 februari gelanceerd als de zesde tegel op Disney+. Star Originals bij de lancering omvatten misdaadthriller Big Sky van David E. Kelley; Love, Simon spin-off serie Love, Victor, geanimeerde sitcom voor volwassenen Solar Opposites en dramaserie Helstrom.

Volledige lijst met Europese Disney Plus-originelen

Frankrijk

Parallels (Disney+ origineel)

Een actie-avontuur van zes afleveringen dat volgt op een mysterieuze gebeurtenis die vier tienervrienden in parallelle dimensies verstrooit. Ze zullen zich naar huis moeten haasten voordat hun toekomst voor altijd verandert.

Oussekine (Star Original)

Deze vierdelige dramaserie verkent de gebeurtenissen na de dood van Malik Oussekine op 5 december 1986. De serie concentreert zich op de zoektocht van zijn familie naar gerechtigheid in de jaren tachtig om de impact van dit drama op de Franse samenleving in die tijd te begrijpen.

Weekend Family (Disney+ Original)

Een hartverwarmende familiekomedie van acht afleveringen die het verhaal vertelt van een gezin van gescheiden ouders die elk weekend samenkomen. Maar als de vader een relatie begint met een nieuwe partner, nemen de weekenden een onverwachte wending.

Soprano: Sing or Die (Star Original)

Deze serie geeft exclusieve toegang tot een van de meest populaire artiesten in Frankrijk. De zes hoofdstukken vertellen het verhaal van het succes van Soprano, samen met de vrienden die hem hebben bijgestaan ​​sinds zijn bescheiden begin in Marseille.

Italië

The Good Mothers (Star Original)

De serie vertelt het schokkende waargebeurde verhaal van drie vrouwen die zijn opgegroeid in een van de clans van de rijkste en gevaarlijkste Italiaanse maffia en hoe ze samenwerkten met een dappere advocaat om hem neer te halen. Ze moeten met hun eigen gezin vechten voor het recht om te overleven en een toekomst voor hun kinderen op te bouwen.

The Ignorant Angels (Star Original)

In een serie van acht afleveringen, wanneer de echtgenoot van Antonia Massimo omkomt bij een auto-ongeluk, ontdekt hij dat hij betrokken is geweest bij een affaire met een man genaamd Michele. Het nieuws maakt haar er kapot van, maar Antonia raakt verwikkeld in een onverwachte en hechte vriendschap met Michele en zijn groep excentrieke vrienden.

Boris (Star Original)

Een leuke ‘show in een show’-indeling die eerder drie seizoenen en een Boris-film voortbracht, die zich afspeelt achter de schermen van een fictieve reeks goedkope dokters. Dit nieuwe seizoen brengt de originele cast samen. Ze zullen snel ontdekken dat de televisiewereld is veranderd. Sociale netwerken, influencers en de verschillende streamingplatforms zijn degenen die nu regeren. Hoe zullen onze hoofdrolspelers deze nieuwe wereld tegemoet treden?

Duitsland

Sam - A Saxon (Star Original)

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Samuel Meffire, de eerste zwarte agent in Oost-Duitsland die na de hereniging in 1990 een media-idool en symbool van de moderne samenleving werd. Maar een paar jaar later belandde hij zelf in de gevangenis als staatsvijand.

Sultan City (Star Original)

Wanneer de patriarch van een respectabele Duits-Turkse familie verdwijnt, wordt het comfortabele leven van zijn weduwe op zijn kop gezet. Ze ontdekt dat haar man het hoofd was van een geheim crimineel netwerk en wordt meegezogen in een gevaarlijke onderwereld. Maar uiteindelijk ontdekt ze dat zij en haar dochters een aangeboren talent voor zaken hebben.

Nederland

Feyenoord Rotterdam (Star Original)
Serie van zes afleveringen naar aanleiding van Feyenoord Rotterdam, een van de populairste Nederlandse voetbalclubs. Geliefd en gevolgd door miljoenen fans, de innerlijke werking van de club is erg privé. Het is voor het eerst dat een Nederlandse club haar deuren heeft geopend en volledige en onbeperkte toegang biedt.

DIRECTV STREAM Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $50 Amazon Gift Card when you sign up for DIRECTV STREAM.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $25 Uber Eats Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Hulu Live TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $35 Amazon Gift Card when you sign up for Hulu Live TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.