Overslaan naar inhoud

Hoe te streamen Jungle Cruise op iPhone/iPad

Jungle Cruise is nu beschikbaar op Disney+ Premier Access, op dezelfde dag dat het beschikbaar is in de bioscoop. Om Jungle Cruise te streamen, heb je een abonnement op Disney+ nodig en moet je Premier Access aanschaffen.

Hoe te kijken Jungle Cruise op iPhone/iPad

  1. Klik hier om u aan te melden voor Disney+.
  2. Zodra u zich heeft aangemeld, Klik hier of zoek naar “Disney+” op uw iPhone/iPad om de Disney+ -app te installeren.
  3. Na installatie logt u in met uw Disney+ -referenties.
  4. U kunt nu Disney+ streamen op iPhone/iPad.

Over Jungle Cruise

Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) roept de hulp in van de bijdehante schipper Frank Wolff (Dwayne’The Rock’ Johnson) om haar in zijn vervallen boot door de Amazone te brengen. Samen zoeken ze naar een oude boom die de kracht heeft om te genezen - een ontdekking die de toekomst van de geneeskunde zal veranderen.

Sluit je aan bij fanfavorieten Dwayne Johnson en Emily Blunt voor het avontuur van je leven op Disney’s “Jungle Cruise”, een onstuimige, spannende rit door de Amazone met de bijdehante schipper Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen, Engeland naar de Amazone-jungle en roept de twijfelachtige diensten van Frank in om haar stroomafwaarts te begeleiden op La Quila - zijn gammele maar charmante boot.

Lily is vastbesloten om een ​​oeroude boom te ontdekken met ongeëvenaarde geneeskrachtige eigenschappen - ze bezit de kracht om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Terwijl ze samen op deze epische zoektocht stuiten, komt het onwaarschijnlijke duo ontelbare gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen, die allemaal op de loer liggen in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud Maar naarmate de geheimen van de verloren boom zich ontvouwen, staat de inzet nog hoger voor Lily en Frank en hun lot - en dat van de mensheid - staat op het spel.

Jaume Collet-Serra regisseert de film, met in de hoofdrollen Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramírez en Jack Whitehall, met Jesse Plemons en Paul Giamatti.

Kun je Jungle Cruise gratis streamen op iPhone/iPad op Disney+?

Helaas biedt Disney+ niet langer een gratis proefperiode. U kunt zich abonneren op de service voor € 7 / maand, of € 70 / jaar (€ 5.83 / maand).

Hoeveel kost Disney+ Premier Access?

Om Jungle Cruise te kijken, moeten abonnees Premier Access aanschaffen voor € 21,99 extra om de film te streamen.

Jungle Cruise Trailer

Wanneer is de releasedatum van Jungle Cruise?

Jungle Cruise gaat in première op woensdag 30 juli 2021.

Wanneer wordt Jungle Cruise gratis voor Disney+-abonnees?

Jungle Cruise zal beschikbaar zijn voor alle Disney+ abonnees op 12 november 2021, drie maanden na de release in de bioscoop

Hoe vaak kun je streamen Jungle Cruise?

Nadat u voor Premier Access hebt betaald, kunt u het zo vaak bekijken als u wilt. Je kunt ook wachten tot oktober om de film te streamen met een standaard Disney+ abonnement.

Jungle Cruise

2021 M07 28

Dr. Lily Houghton roept de hulp in van de bijdehante schipper Frank Wolff om haar met zijn vervallen boot naar de Amazone te brengen. Samen gaan ze op zoek naar een oude boom die de kracht heeft om te genezen - een ontdekking die de toekomst van de geneeskunde zal veranderen.

DIRECTV STREAM Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $50 Amazon Gift Card when you sign up for DIRECTV STREAM.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Sling TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $25 Uber Eats Gift Card when you sign up for Sling TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.

Hulu Live TV Geld Terug

Let us know your e-mail address to send your $35 Amazon Gift Card when you sign up for Hulu Live TV.

You will receive it ~2 weeks after you complete your first month of service.